mandag den 30. maj 2011

Han døde ikke alligevel, så vi stiller den s.. til storskrald!

Eller hvad pokker, mon der skete?


- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. Hvor morbidt! Og meget mærkeligt!! :-)

  SvarSlet
 2. meget meget mærkeligt, måske det er en der øver sig i at skære roser i sten???? det ser faktisk ud som om han skal øve sig lidt mere, så måske der kommer flere til storskrald?

  SvarSlet
 3. Ja, Asli, syntes også det var temmelig morbidt og morsomt på samme tid - en ret spøjs kombi af en følelse, sku jeg hilse og sige :)

  Heidi, den var egentlig meget pæn, det er måske billedkvaliteten, der gør det. Der var også sådan et lille metalmærke på, som der også sidder på stenene hos de stenhuggere, jeg er gået forbi i min tid. Men hvis nu der kommer flere til storskrald, så kan det da være, at man kan samle sammen til et familiegravsted... Lidt ligesom andre folk samler på stel ;)

  SvarSlet
 4. Hahahahahhaahahahha- det er sgu da sjovt!! Og de er jo pisse dyre, så hvorfor ikke sælge den?? Måske de har stjålet den i en brandert? Det er i hvert fald sjovt!

  Ps: Vil tit gerne lige ind og læse din side, men flygter hver gang, fordi der kommer høj musik, som altid lige forstyrer, på det tidspunkt, jeg nu har valgt.. måske andre også tænker det? Bare lige feedback til en ellers rigtig fin side :)

  SvarSlet
 5. Ja, Dorit, det var meget underligt... men det er jo også godt at undres ;)

  Blomsterpigen, det kunne du faktisk have ret i! Havde slet ikke overvejet den mulighed, at det kunne være sådan en "ups, den tog jeg med hjem på vej hjem fra byen-ting".

  Mange tak for at du lige nævner det med musikken. Jeg har selv overvejet det, og har forsøgt at "skrue ned" for den inde på mix-pod-siden, men det har vist ikke rigtigt virket.
  Kan heller ikke selv have at blive helt overvældet af musik, når jeg klikker ind på en side, men jeg synes jo, at det kunne være hyggeligt, hvis det kunne fungere sådan med lidt stille hyggeligt musik.
  Nå, men nu tog jeg konsekvensen af det, og fravalgte autoplay. Så kan folk selv vælge, om de vil have musik til eller ej :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...