mandag den 30. maj 2011

Det er godt at have store fødder engang imellem

Ofte har jeg forbandet min størrelse 41 af en fod laaangt væk. Det er bare ikke helt så sexet at stikke sådan en klods i en stilet, og visse typer fodtøj gør sig bare kun godt på fødder, der er mindre end en størrelse 40.
Så lykken var stor, da jeg i weekenden ENDELIG fandt et sted, hvor det er en god ting at have store fødder.
Skoringen havde udsalg, hvor man fik rabat alt efter sin skostørrelse. Hurraaaa!

Så det blev til sommersandaler med 41 % rabat....Og det blev til sorte stiletter med... 0% rabat ;) Ups... Til gengæld er det de BEDSTE stiletter, som jeg nogensinde har stukket mine store fødder ned i. Og det er ikke løgn. Jeg har nok heller ikke brugt de penge på stiletter, som man skal bruge, hvis man vil have nogle ordentlige nogle. Men de her kostede altså kun 600 kr., og jeg havde dem på 6 timer i streg (første gang), uden overhovedet at få ondt i fødderne. Et ekstra plus er, at de sidder perfekt til og ikke svupper - noget som man jo godt kan få gevaldigt pip af.
Så en klar anbefaling herfra!Nårrh ja, se lige sålen! Den er den flotteste fuchsia-farve (lidt dybere end her på billedet). Da jeg viste dem til min mor sagde hun: "nåååh, det er jo ligesom de der Looou... lou... Louboutin, de er bare ikke røde" WTF???!! Hvor ved du det fra mor? Og så tilføjede hun lige "Og de er heller ikke helt magen til, for de er ikke farvede på indersiden af hælen." Sådan mor, du er sgu en ægte fashionista! :)

2 kommentarer:

 1. Hihi, sej mor der!!
  Smukke stilletter, kæmper også med en str 41 og er SÅ dårlig til højhælede :(
  Men måske man lige skulle tjekke de vagabond ud.

  Kh

  SvarSlet
 2. Ja, hun fik lige lidt fashion-respekt fra mig dér :).
  Jeg er heller ikke god til stiletter, så jeg sværger til støvler. Men de her stiletter, de holder altså, så det ville da være et forsøg værd.
  Jeg fik et par Vagabondsandaler sidste år, og de sad også bare utrolig godt fra første øjeblik af, så det var lidt bevidst, at jeg styrede mod hylden med Vagabond- og de skuffede ikke :)

  Kh

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...