torsdag den 5. maj 2011

Be´ om en voksendragt, tak!

Når jeg fylder 30 år, bliver jeg sikkert glad for det. Eller måske nærmere de 40 år..? Der kommer jeg måske ovenikøbet til at smile så meget ad det, så jeg får en ekstra smilerynke til samlingen. Måske er problemet faktisk, at den samling ikke er så forfærdelig stor endnu?
billede lånt her

I første omgang tog jeg det faktisk ret pænt. Jeg fik jo faktisk lidt "street cred". At det så var fra pigerne i 4. klasse, der begejstret konstaterede, at jeg havde den samme slags shorts på som tre af dem, det var en detalje, som jeg kunne overse.
Nej, jeg var først for alvor ved at udvide en anden rynkesamling (den der sidder omkring munden og tilsammen har det lidet flatterende navn: hønserøv)lidt senere på dagen. .Jo, jeg så nok sådan ud, faktisk, altså havde "hønserøvsmund".
Jeg var faktisk enormt voksen og læreragtig, og gik ind til pedellen for at booke lokale til mine skole-hjem-samtaler. Så jeg spørger pænt: " Jeg ville lige høre, om jeg kunne booke et lokale her i næste uge...?", hvorpå pedellen kigger på mig, lettere undrende, og svarer: "Ja..., til hvad - du er vikar, ik´?"
"Øhh... nej, jeg... jeg... er skam lærer!"
Helt ærligt, ligner jeg sådan en, der lige er gået ud af gymnasiet og holder sabbatår som lærervikar??!!!
Hmmpff! Ja, så jeg vil altså gerne lige vide, om der er nogle af jer, der ved, hvor man kan købe en voksendragt??

5 kommentarer:

 1. Hvordan er det nu? Klæder skaber folk? :-)
  Der er måske noget om snakken?

  SvarSlet
 2. Åh, ja, Dorit. Det er nok rigtigt. Men det var nu bare et par helt almindelige cowboyshorts uden frynser og den slags. Og ovenikøbet med leggins inden under dem.
  Men jeg skulle måske alligevel gå på jagt efter noget mere "voksentøj" - eller et par ekstra rynker :)

  SvarSlet
 3. Ved det ikke, men sig lige til hvis du finder ud af det! Sådan en kunne jeg også godt bruge, en gang imellem....

  SvarSlet
 4. Cecilie, jeg prøvede faktisk at Google voksenkostumer, men det der kom frem, var bestemt ikke egnet til lærertøj ;). Så hellere blive antaget for at være vikar!

  SvarSlet
 5. Hahahaha
  Du skal printe det her indlæg ud. Gemme det væk et sted, og finde det frem igen om femten år, hvor du så skal dunke dig selv oven i hovedet med, samtidig med at du siger: Undskyld, jeg sagde, jeg så ung ud!
  Comprende?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...