fredag den 20. maj 2011

It's fappolous #4 - DYMO nu som app!


Er det lige smart eller hvad? Nu kan man også digitalt klistre sine ting til med DYMO-labels :o)

App'en hedder ilabeler, og koster godt nok 12 kr., men så er der også til meget sjov i den. Jeg har på billederne nedenfor brugt den i kombinationen med billeder hhv. taget med hipstamatic og billeder redigeret med Instagram (også app's).Her har jeg brugt Instagram til redigering af et af de billeder, jeg havde på telefonen, og derefter valgt at bruge billedet som baggrund i Ilabelerprogrammet.

Og her er det et hipstamaticbillede, der har fået lidt labels.Det giver en meget fin effekt til feriebilleder...Den her kombi, tror jeg, at jeg kunne finde på at sende til kæresten på en af de dage, hvor jeg gerne vil betale mig fra madlavningen:Sådan her ser app'en ud (man kan vælge tastatur og man kan vælge at finde bogstaverne manuelt).Sidst, men ikke mindst, så kan man vælge forskellige skrifttyper og farve til båndene.


9 kommentarer:

 1. heheee hvor fedt!
  Men hvordan får du den så over på pc'en?

  SvarSlet
 2. Jeg har taget et screen shot af en hvid baggrund, som jeg så har puttet mine labels på. Derefter har jeg lagt billedet over på pc'en via kablet, sat billedet ind i paint, beskåret, så det kun lige er labelen, der er på billedet, gemt billedet og lagt det ind som et billede/overskrift over de punkter, hvor jeg ville have det: give aways, followers m.m. Giver det mening?

  SvarSlet
 3. Hold nu op! Det er bare en cool app!
  Musthave!

  SvarSlet
 4. Hov fab is that??? også mig. guf.

  SvarSlet
 5. hov. hahaha. Der skulle vist have stået how...

  SvarSlet
 6. Jeg må først ønske mig en smartphone - og derefter måske en ægte gammeldaws dymo, men super smart det er det!

  SvarSlet
 7. Ditte: ja, jeg er også helt pjattet med den :)

  Vibeke: Det er temmelig fab, synes jeg - og jeg er helt med på at how blev til hov. Man er vel trænet i at læse og tyde børnestavning, slåfejl og andet godt som lærer ;)

  Karoline: Jeg har jo også lige vundet en rigtig dymomaskine, og det kan klart anbefales. Den er også billigere end smartphonen + app :)

  SvarSlet
 8. Elsker dymos og smarte apps. Det er fandme (undskyld mit sprog) en smart app. Kh Line /enjoybeingduen.blogspot.com

  SvarSlet
 9. He he Line, det er helt i orden at bruge kraftudtryk, når man begejstres - og nu er det jo ligefrem blevet næsten stuerent at sige sgu, så bliv du bare ved, så bliver det næste måske, at vi også må sige fandme ;)
  Kh. Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...