tirsdag den 3. maj 2011

Jamen, så har bøhmanden jo taget mig!

Det er sikkert og vist. Jeg bryder mig ikke om det. Og jeg tror ikke, at jeg overlever det. Altså at gå ned gennem  kælderen. For at komme ud i gården....
Derude i "gården" ligger lige nu vores opvaskebørste, som røg ud gennem vinduet, da jeg åbnede det. Det er nemlig sådan en særlig fin en fra en børstenbinder, der har formanet os om, at den skal hænge i vinduet og tørre efter brug. Så jeg kan ikke bare lade den ligge.
"Vil du ikke med og hente den, kæreste???!!", spørger jeg.
"Nej, gå du bare derned... Hvis du ikke er kommet tilbage efter to minutter, så skal jeg nok kigge efter dig", replicerer den meget jordbundne og nordjyske kæreste."....Jamen, så har bøhmanden jo taget mig!"

Er det kun mig, der  er bange for bøhmænd i kælderen??

6 kommentarer:

 1. Nej! Jeg er også bange for dem. Meget bange. Og i mørke er de virkelig store, strke og meget lydløse! Men helt ærligt, mellem dig og mig, jeg har aldrig mødt en. Altså ud over, ham i min vildeste fantasi!

  SvarSlet
 2. Altså hvis bøøhhmanden er kagemonsteret, så skal du i hvert fald passe på at du ikke dufter af lækre muffins.. Så er han megafarlig.

  SvarSlet
 3. Stol på Jy´en

  JowDeet ._.

  SvarSlet
 4. Jeg har en liten lommelykt på nøkkelknippet mitt. Alltid beredt til å blende bøsebannen i øynene. Så ja, vi er to i bøhnmandenklubben. Det er vel på tide med årsmøte snart. Vi må dele gode triks så vi kan få overtaket på bøhnmanden. Vi må vel få oss medlemskort også- med bilde på som viser at vi tar livet av bøhnmanden.

  Hjelp...nå må jeg slutte å skrive før fantasien tar helt overhånd. Smiiil:)

  SvarSlet
 5. Onkel Anne: Det er godt at vide, at jeg ikke er den eneste, der stadig tror lidt på ham;) Jeg har heller ikke mødt ham, men jeg næsten VED, at han findes!

  Karoline: He he, ja det går nok an, hvis han er kagemonsteret - og jeg ikke dufter af muffins, når jeg går i kælderen. Jeg forestiller mig ham også en del mere frygtindgydende end på billedet, men kunne ikke stå for det :)

  JowDeet: Nemlig. Jyder kan man stole på - og der var ikke nogen bøhmand. I hvert fald ikke igår...

  Line Katrin: God idé med lommelygten! Jeg er med på et årsmøde i bøhmandsklubben, når du kommer til København ;) Du er jo så dygtig til at tegne og illustrere, så mon ikke du kunne lave os nogle fine medlemskort? Forøvrigt skønt med al den fantasi:)

  SvarSlet
 6. Føj - bøhmænd er bare det værste!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...