søndag den 15. maj 2011

En gevinst?

Igår var en dag fyldt med gevinster af den ene og den anden slags:

Første gevinst var, at jeg midt i morgenkaffen pludselig spottede en bil med to mistænkeligt udseende mennesker i, der kørte laaaangsomt forbi ude på gaden, hvorefter den standsede og en slags uniformeret dame trådte ud...
"Kææææreste, skynd dig ud at flytte bilen!", råbte jeg lidt febrilsk. 
Et observant øjeblik og en kæreste, der er hurtigere end en ninja, sikrede, at min bil blev flyttet, sekundet før parkeringsvagten trak sin blok op ad lommen og udskrev en parkeringsbøde (jo, jo, jeg holdt vist lidt ulovligt). Drikker parkeringsvagter ikke morgenkaffe?? Hvad laver de egentlig kl. 6.50 på MIN vej??!

Anden gevinst var en veloverstået omgang skole-hjem-samtaler med glade børn, søde forældre og ros både den ene og den anden vej hen over bordet. Så selvom dagen var lang, så var den god.

Tredje gevinst var en , jeg fandt...
Jeg sluttede nemlig dagen af med et besøg, hvor jeg overhørte en veninde i en fremlæggelse af hendes bacheloropgave, inden hun skal til eksamen imorgen. På vej derfra kom jeg forbi lidt storskrald. Og sørme,om ikke der stod en hel pose med gamle kassettebånd! Ja,altså, så kom samleren pludselig op i mig, for den kunne jeg da ikke lade stå. Jeg har lige nu ingen anelse om, hvad de skal bruges til, men jeg ved, at jeg ikke kan leve uden dem ;)


-
Jeg fiskede dog lige et par stykker op for lidt siden, for at tage dem i betragtning. Som det måske ses, så står der "Sommeren `89" på, og lydsporet med Sanne Salomonsen, Madonnan og Roxette fortæller mig, at årstallet er rigtigt. Hvis jeg var en vild installationskunstner, så ville jeg sikkert bruge dem i et projekt, hvor båndenes lydspor dannede rammen om en eller anden fiktiv fortælling, jeg fortalte med udgangspunkt i kassettebåndene og min forestilling om den, der havde ejet dem :)
Nu tænker jeg bare en smule mere praktisk og mindre vildt, så jeg tror at noget hækling kunne være et bud på en anvendelse af dem. Er der nogle af jer, der har andre gode idéer til, hvad jeg bruger en hel pose kassettebånd til (gerne hurtigt, så jeg har en rigtig god grund til at eje dem, inden min kæreste forlader mig i frustration over snart kun at eje en undertøjsskuffe til opbevaring, fordi jeg har brugt al andet plads i lejligheden til mine fund!).

Fjerde og sidste gevinst var, at jeg åbnede min mail og så, at jeg havde vundet en überskøn gevinst i en give away. Når den kommer frem, skal jeg nok vise, hvad det er. Jeg glæder mig :)

5 kommentarer:

 1. FORTÆL!!!!!!
  Hvad med at lave et bord ud af dem?

  SvarSlet
 2. Aner ikke hvad du skal bruge dem til, men jeg følger spændt med i, hvad du finder på!

  SvarSlet
 3. Onkel Anne: jeg tror, at du ved, hvad jeg vandt ;) Et bord var da faktisk en ret god idé. Så skal der måske bare en plade af plexiglas over, så det nemt kan tørres af :)
  Anne: jeg spekulerer videre. Måske skulle jeg bare gå i gang med at hækle af dem og se, hvad det kan give af nye idéer. Synes som regel, at ideerne kommer midt i andre projekter...

  SvarSlet
 4. Jamen hvis jeg nu husker at tænke samentidig med jeg skriver, så har du da helt ret! :)

  SvarSlet
 5. ja sådan har jeg det også tit. Når man lige er gået i gang med noget, så kommer der nogle andre ideer, der lige skal prøves af! God fornøjelse med hæklingen:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...