onsdag den 4. maj 2011

Ren DYMO-lykke

Der er vist dømt DYMO i blogland, og jeg er da ikke for fin til at hoppe med på bølgen.Og i det her tilfælde er det en ret stor fordel at have kontakter inden for de dele af det offentlige maskineri, hvor redskaber og remedier ikke bliver skiftet ud med samme hast som mine elever i 1. klasse kan nå at dekorere min frokost, når jeg vender ryggen til et øjeblik...... En lille afstikker, var det vist, men jeg syntes nu altså, at det var ret så sjovt, så jeg måtte lige dele det :)

Nej, jeg taler om kontakter i skoleverdenen, hvor DYMO jo, om noget sted, har haft sin storhedstid.
Et styks DYMO-maskine til låns fik jeg i dag. Klik, klik, klik.... og så havde to sæbedispensere fra "Tigeren" fået lidt mere it-factor, og de mindre prangende plasticflasker kunne smides ud.Hele fornøjelsen kostede kun 40 kr. i alt!

2 kommentarer:

  1. åhhh jeg ønsker mig en dymo, desværre er den uddannelsesinstitution jeg arbejder på ret ny, så jeg finder vist desværre ikke en dymo i gemmerne. Men tillykke med din, selvom den kun er til låns :)

    SvarSlet
  2. Heidi, du må på jagt efter en på loppemarkeder og deslige i provinsen. Mon ikke de stadig anser DYMO for at være ubehjælpeligt gammeldags, hvis man bare kommer langt nok ud på landet?
    Jeg spekulerer virkelig også på, om de mon har brug for at få den lånte DYMO tilbage, der hvor jeg har lånt den fra - den er jo sooo last season, ik ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...