onsdag den 28. september 2011

Craft it forward


Bloglegen Craft it forward nåede også til mig i dag. Dvs. jeg modtog den gave, jeg havde vundet hos Bettina med bloggen HEEBAZ. Det var en af dissse skønne kæder:
Tusind tak Bettina.Jeg er rigtig glad for den, og overvejer allerede hvilket tøj, jeg skal have på imorgen,som kan passe til kæden :)


Men legen er ikke slut her. Den skal nemlig sendes videre, så her er reglerne:


 • Jeg sender en gave, jeg selv har lavet, til de første 4, der melder sig til legen på dette indlæg.
 • Jeg sender en gave tilbage til den, jeg selv deltog hos. I mit tilfælde Bettina.
 • Når I, der deltager, har modtaget gaven, skal I lave et indlæg på jeres blog med et billede af den, samt linke til afsenderen. I dette tilfælde mig :o)
 • I skal så selv sende legen videre med de samme regler. Det eneste krav til gaven er, at det skal være noget, I selv har lavet.

 
Jeg har de seneste par måneder eksperimenteret lidt med nye medier udover stof og skind, hvilket I bl.a. kan læse om her og her. Derfor har jeg bestemt mig for, at de gaver, som jeg sender videre er disse. Der er både collager og serigrafibilleder. Bettinas gave viser jeg ikke her. Det skal være en overraskelse ;)
Billederne måler 20x20cm og kan evt. sættes i en svæveramme, hvis man ønsker det.











Har du lyst til at lege med, så skal du blot være en af de fire første, der lægger en kommentar til indlægget her, samt sende mig en mail (maria_grube@hotmail.com) med din adresse. Så er der et billede på vej med posten til dig :)

PS! Skriv gerne, hvilket billede, du kunne tænke dig.

Update: Den sidste deltager kan nu også vælge mellem disse ugleøreringe:





14 kommentarer:

 1. Hep jeg nåede det da lige...jeg vil super gerne have fingrene i nummer 2 med bilen! lækre! :D

  SvarSlet
 2. Lyder spændende. Den er jeg med på. Jeg vælger den sidste med damen og ringen.

  SvarSlet
 3. Og jeg vil allerhelst have nr 1 med højhuse, bil og lækker dame :-) Tak!

  SvarSlet
 4. Super: Jeanette og Alice, vil I sende mig jeres adresser? Så vil jeg nemlig smutte ud i verden og købe bobleplast og kuverter, så jeg kan få sendt jeres gaver afsted :)

  SvarSlet
 5. Så er Kira også med i legen, så nu er de 4 deltagere på plads :)

  SvarSlet
 6. Whau... super fede billeder og lækre øreringe! Jeg glæder mig til at se, hvad jeg får i gave :)

  SvarSlet
 7. Hej igen Maria...ej det er virkelig virkelig super absolut ikke cool af mig, men jeg tror desværre jeg bliver nødt til at springe fra igen. Jeg har bare et alt for stramt program nu her og tror ikke jeg kan nå at producere hele 5 gaver hvis de skal være af en okay kvalitet. Er virkelig ked af det, men synes hellere jeg må melde fra så en anden kan få pladsen og legen kan føres videre - endnu engang undskyld, blev vidst lige grebet af stemningen...Håber det går...

  SvarSlet
 8. Kære Jeanette. Det er selvfølgelig helt i orden, selvom jeg enormt gerne ville have modtaget en gave fra dig ;). Det er vigtigt ikke at presse sig selv for meget, og jeg, om nogen, kender alt til at ville det hele, men måske ikke rigtig have tid til det. Så al respekt for, at du siger fra.

  Kh. Maria

  SvarSlet
 9. Tusind tak for det flotte billede! Jeg er bare så glad for det!!! Super blog-leg, jeg skal nok snart sende den lille sky til dig :-)

  SvarSlet
 10. Er der mon stadig en plads, nu Jeanette hoppede fra?? :)

  SvarSlet
 11. Så har jeg modtaget min :-) hvor er den bare fin. jeg er lidt bagud, så der går nok en uge før jeg har fire ting klar denne dejlige leg :-)

  SvarSlet
 12. Hej Helene
  Nej, det er der desværre ikke, da Kira meldte sig på updateindlægget. Men hvis du holder øje med de, der deltog her, kan du jo være hurtig og deltage der :)

  Hej Alice. Dejligt :) Bare tag den tid det tager :)

  SvarSlet
 13. TUSIND TAK for det fantastisk fine billede, jeg har modtaget, mens jeg var på ferie. Det er lige mig! :) Jeg glæder mig til at finde den helt rigtige plads. Undskyld den sene tilbagemelding - jeg har været lagt ned, efter vi kom hjem fra ferie, men begynder så småt at få næsen ovenvande igen :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...