søndag den 16. oktober 2011

Uspecificeret charterrejse

Kan anbefales! Hvis formålet er absolut afslapning og forventningerne til store kulturelle oplevelser kan gemmes til en anden gang.
Vi ville have varme og afslapning til en billig penge. Det fik vi ved at bruge Startours svenske side www.fritidsresor.se, og ved at satse og tage en uspecificeret rejse (dog med lovning på eget bad og toilet).
Vi fik en uges ferie i Içmeler i Tyrkiet på lækkert hotel tæt ved stranden, i en ferielejlighed i to etager med lille køkken og altan. Rejsen var fra København og kostede ca 3500 danske kroner pr. person (billigt i uge 42) inklusiv transfer. De danske turister her, der har bestilt fra Startours danske hjemmeside har betalt ca 1500 kr. mere for deres rejse, og har fået det samme...
En anden hjemmeside med, om muligt, billigere rejser er www.sistaminuten.se. Her kan man også vælge at rejse fra København.
Bare et lille tip :)


3 kommentarer:

 1. Tak for tippet :-)
  jeg har forsøgt at sende dig en mail. jeg har nemlig gjort din adresse væk. Vil du maile mig den, så vil jeg nemlig få sendt en craft it forward gave til dig :-)

  SvarSlet
 2. Tak for tippet :) Rigtig god ferie. Tyrkiet er sknt.

  SvarSlet
 3. Åh, jeg kunne godt lige bruge et skud varme og solskin lige nu. Dejligt! Og det var da bestemt en fornuftig pris her i skoleferien.

  Man skal være ualmindeligt uheldig for ikke at få et ganske fornuftigt logi på uspec., fordi det næsten altid er de hoteller, som bureauerne har såkaldte "garantiværelser" på som man havner på. (siger hende, der er uddannet indenfor rejsebranchen)

  Og jeg kan stadig fnise over Mahmouds håndklæder, som du viste forleden :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...