lørdag den 22. oktober 2011

Billig, billig, dejlig skind til dejlig, dejlig nice couple i bazaren

Der var meget billig, billig ragelse, som nordjyden kaldte det, i bazaren i Marmaris. Men det er jo ikke det man går efter. Næ, man går efter et godt kup på noget værdifuldt. Så efter at have prøvet utallige læderjakker i str. XL (det sælger altså ikke, kan jeg godt fortælle), kom jeg på at spørge bazarmanden om han lå inde med skindrester. Det gjorde han ikke, men jeg blev trukket afsted mod hans ven, eller fætter (?), som havde en biks, hvor han havde bunker af skindrester. Nogle af dem kom med mig hjem.


Se lige nogle kæmpestykker - selvfølgelig i den blødeste handskeskindskvalitet :)!!!
Jeg måtte slippe ca. 150 kr. for hele herligheden. Skindfætteren vægrede sig ved det, så jeg bildte mig ind, at jeg gjorde et fantastisk kup (det samme bildte han sig nok også ind). Desværre havde jeg ikke flere kontanter, for så havde jeg nok tømt hans resteskab!

Nu skal jeg bare lige finde ud af, hvad jeg skal lave af det. Det er næsten for fint og tyndt til smykker. Jeg overvejer små punge med broderi og fint mønstret stof som foer. Har I nogle gode idéer? Luffer måske?
Når jeg får fingre i så fine sager, så har jeg altid svært ved at få det brugt - og det er jo fjollet. Derfor modtages gode idéer med kyshånd, så jeg kan få brudt den dårlige vane...

3 kommentarer:

 1. sikke lækre stykker skind, jeg er ikke spor misundelig, eller ...
  kan du ikke sy dem sammen til en lækker taske eller er det for tyndt, hvad med armbånd, brede og påsat perler eller andet skind i form af rosetter, strimler ?

  spændende hvad du finder på

  SvarSlet
 2. Jeg ville sy vanter :-) Det ser perfekt ud til det.

  SvarSlet
 3. Hej Pia
  Jeg har også overvejet en taske med foer. Det ville nok gå an til en lille clutch, måske især, hvis jeg strøg lidt indlægsmateriale på.

  Hej Asli
  Vanter virker også helt oplagt, når det er så fint og tyndt. Og så gør det det jo ikke mindre oplagt, at jeg endnu ikke har købt vintervanter ;)

  Tak for gode forslag :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...