mandag den 31. januar 2011

Granny square, feber og den der tålmodighed

Feberen har ramt mig på flere måder, både den fysiske og granny square-feberen. Heldigvis er de et godt makkerpar, når nu det skal være.
Måtte efter et par timer på arbejde imorges erkende, at feber og undervisning af 1. klasse ikke er den bedste kombi, selvom børnene nu opførte sig eksemplarisk ud over alle grænser - og så var det ovenikøbet  mandag, hvilket godt kan afføde lidt mandagskuller :)

Så jeg måtte kapitulere og lægge mig hjem i min seng. 5 timer under dynen i et stræk, før jeg kunne stå op og få lidt mad og drikke.
Åh, det er så kedeligt at ligge der. Særligt, når jeg jo, som nævnt i et tidligere indlæg, ikke rigtig er i besiddelse af det der 1. gear.
Derfor har jeg nu fundet hæklenål og garn frem, så jeg kan fortsætte på mit granny square-tæppe, for bare at føle at jeg udretter en smule, mens jeg ligger her under dynen.
I erkendelse af, at jeg ikke har tålmodighed til at skulle hækle alle de små firkanter sammen, så laver jeg da bare en kæmpe firkant... smart tror jeg nok ;)
Nu håber jeg, at feberen er fordampet lidt til imorgen, så jeg kan komme på arbejde og undervise mine små pus :)

7 kommentarer:

 1. Det håber jeg også for dig - ved præcis, hvordan det er. Rigtig god bedring.
  - og flot tæppe!

  SvarSlet
 2. Har du valgt farverne i febervildelse, eller er kameraet heller ikke på toppen :-)

  God bedring

  JowDeet ._,

  SvarSlet
 3. Louise: Tak, og godt at høre, at jeg ikke er den eneste, der har svært ved "bare" at være syg :)

  Sanne: Tak :)

  Jow Deet: Nej, dog ikke, farverne er næsten gengivet korrekt - og de er ret vilde! Tror også min kæreste er ret glad for, at tæppet ikke er til vores hjem, men til en gravid veninde ;)

  SvarSlet
 4. Så kjedelig at du har blitt syk. Håper du er tilbake på jobb og er frisk og fin i skrivende stund. Skikkelig fargefullt og fint teppe du lager. Jeg holder også på med et slikt teppe, men med masse små ruter som jeg må sy sammen. Det tar sin tid med alle de små trådene som må syes på baksiden av hver rute. Også må jeg si takk for gode ord om illustrasjonen min. Ble såååå glad! Og takk for fin kommentar på bloggen min. Skriver snart svar på mailen fra deg- har bare vært litt travelt i det siste. God bedring!

  SvarSlet
 5. En gigantisk oldemor-firkant! Det er da en fantastisk idé! Jeg har lige hækle et i mange firkanter i forskellige størrelser, det tog en EVIGHED!! Man bliver afhængig af det. Men det bliver så fedt så fedt!! God fornøjelse og god bedring!!
  Melder mig lige som fast læser, har ikke været på besøg her før, men kommer gerne igen :-)

  SvarSlet
 6. Mola-mo: Tak, ja jeg er frisk igen :) Det er også alt arbejdet med alle trådene, der skræmmer mig. Men nu har jeg set en poncho, der var lavet på den måde, og den var så fin. Så måske skulle jeg forsøge mig med lidt tålmodighed?

  Camilla: Ja, ik´ :). Det til trods, er det stadig en prøvelse for min tålmodighed! Og ja, man bliver lidt afhængig af det der hækleri, især fordi man hurtigt ser resultater.
  Dejligt, med en ny fast læser - velkommen til :).

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...