søndag den 23. januar 2011

Det er vist på tide med et nyt skab!

Her kommer en lille afsløring af min største last - stoffer:
 Resterne fra kunstprojektet. Kæresten så MEGET opgivende ud, da han fandt ud af, at det var mine poser og de skulle med hjem til os igen... Stakkel.
 En krog med nogle af stofferne.
 En hylde i et skab. Ja, sådan ser der ud, når jeg har ledt efter lidt at gå igang med (ups).
Omme bag sofaen kan der også blive plads til lidt stof og materialer.

Jeg kan bare ikke lade være med at købe stof, gardiner, duge og andet håndarbejdshalløj, når jeg kommer forbi en genbrugsbutik. Indimellem ender det også i kreative projekter, som fx denne vest, hvor jeg har brugt noget af den grønne dug fra billedet ovenfor:
Men nu kan jeg altså ikke holde bunkerne ud længere. Så jeg har besluttet, at selvom det ikke vil klæde stuen specielt, så må der indkøbes et smalt klædeskab dertil, hvor jeg kan gemme det hele væk. Forhåbentlig giver det også et større overblik over mængderne, så jeg lettere kan gå igang med et nyt syprojekt :)

Jeg vil meget gerne høre, om I har lignende bunker, og hvad I gør af dem? Og ikke mindst, hvad siger jeres kærester/mænd til afhængigheden?

3 kommentarer:

 1. Hi hi, ja jeg har næsten lige haft et lignende indlæg.
  Jeg har købt en hel stak gennemsigtige plastik kasser(så skal jeg ikke åbne dem alle eller prøve at forklare på en seddel hvad der er i, til når det skal i brug).
  Alt stoffet er nu blevet farve og arts sorteret og stor fint stablet inde i et skab.
  Men for en uge siden, var det altså mindst lige så håbløst som det du så fint viser (havde dog ikke gemt noget bag sofaen hi hi).

  SvarSlet
 2. Ej hvor sjovt og herligt og se. Jeg har også en hang til og samle alt hvad jeg kan se muligheder i. Også vintage/ retro stoffer, som jeg bare ikke kan lade ligge hvis jeg går forbi...og er endda ikke ret god til og sy.
  Håber det gik godt med jeres fernisering :)

  SvarSlet
 3. Linsens, det må jeg da lige kigge på det indlæg. Jeg tror desværre ikke kasser er muligheden for mig, da der allerede er fyldt op med kasser, der hvor der kan... ;)

  Sanne, ja jeg synes jo selv det er lidt pinligt med de bunker og lidt synd for kæresten, så nu hvor det er udleveret her på bloggen, så er det et incitament til at få gjort noget ved det :)
  Kender alt til det med bare ikke at kunne lade gode sager ligge. Tager dog ind imellem mig selv i at gøre det, hvis jeg ved, at det er usandsynligt at jeg får det brugt. Så bruger jeg al min energi på at tænke på, at andre nok ville blive gladere for det... og lader det ligge, selvom det gør lidt ondt ;)
  Det gik rigtig godt med ferniseringen. Folk var meget positive, så det var skønt. Vi fik faktisk også bloggerbesøg af Biaw- superhyggeligt :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...