mandag den 7. februar 2011

...Hvor der er hjerterum er der husrum...

...Også til mit stof og mine syting :) I fredags fik vi indkøbt det skab, der skulle aflaste krogene rundt omkring i lejligheden. Et stort og dejligt skab KUN til mine ting... næsten.

Ikke verdens skarpeste billede, men alligevel...

I dag har jeg så fået lagt en stor del af mit stof på plads. Så skønt, så skønt. Men, Gud! Hvor har jeg meget! Som det nok kan ses, mangler jeg stadig at sortere i alle småtingene - redskaber, sakse, stoflim, dims og dut - men jeg er på vej :). Det store rum passer perfekt til, at min overlocker og almindelige symaskine også kan få en plads, så de altid er lige ved hånden de to maskiner.
Der står stadig en del i min kærestes skab i soveværelset (ja, man får vel tiltusket sig lidt plads... ;) ), og så er det jo godt, at kæresten også mener, eller det er han i hvert fald nødt til at mene, at disse to kommoder også skal være mine til mit sygrej:

Helt pjattet med idéen om et klædeskab i stuen, det var jeg altså ikke. Men det her kan godt gå an, synes jeg. Hvad siger I, er det helt ude i skoven?

Når man bor i en 2v´er må man gå på kompromis. Mon man også kan købe et skab til babyer, når det på et tidspunkt bliver aktuelt?!

Jeg er sikker på, at mit nye skab og dertilhørende overblik over materialerne, vil give nyt liv til kreativiteten - og skulle jeg mangle plads igen, så kender jeg et par gode kroge rundt omkring i lejligheden :)

6 kommentarer:

 1. Skabet passer fint ind i resten af rummet :-) har du selv syet skamlen med patchwork? den er godt nok også sej :-)

  SvarSlet
 2. Åh, det var godt, at der også er andre, der synes, at det kan gå an. Det er nu også lidt svært at flytte nu :)
  Tak, ja jeg har selv syet betrækket til puffen. Det var sådan en gammel læderpuf, jeg fandt på mine forældres loft. Egentlig rigtig fin, men den var gået op i syningerne og var ikke sådan lige til selv at fikse. Så jeg købte det skønne patchworkstof (det er bare trykt på) i Ikea og syede et betræk til den. Supernemt og en god fornyelse af puffen, synes jeg :)

  SvarSlet
 3. Hej Maria - jeg synes også det passer fint ind. Hvad angår børn, ja, så er hverken de eller deres MANGE ting til at putte i et skab og de passer allerbedst ind over hele lejligheden :-) Fortsat god oprydning - hvis din orden er som min, ja så varer den ikke længe. God aften!

  SvarSlet
 4. Jamen for sulan, sikken et barskab. "Nej vi drikke ikke det er et skab til mine sy-ting"

  JowDeet ,_.

  SvarSlet
 5. May: Min orden er vist som din, og det kræver oprydning jævnligt. Det er et evighedsprojekt!

  Jow Deet: Vi har en klar arbejdsfordeling hjemme hos os: Jeg syr, min kæreste drikker ;) Nej, man skal jo have et ordentligt barskab, så man altid kan tage sig en god whisky eller lave en lille cocktail, når man har gæster... eller bare lige har lyst til det.

  Louise: Tak søde :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...