lørdag den 8. januar 2011

Uhmm, sikke en herlig oplevelse det var - og så med rabat!

Jeg var igår ude og fejre, at det var fredag, samt indvie denne sag af en bog, der er fyldt med potentielle gode og anderledes oplevelser, end hvad man sædvanligvis kaster sig ud i:
Nemlig bogen "Two for one". Bogen bygger på nogenlunde samme koncept som fx siderne downtown og sweetdeal, hvor man køber en ydelse og får en rabat eller en tilsvarende ydelse/oplevelse/mm. gratis. I modsætning til de omtalte internetsider koster bogen dog penge, men til gengæld skal man ikke købe tilbuddet på en bestemt dag (det skal siges, at disse internetsiders tilbud så kan indløses, når man vil, når de først er købt), men blot vælge en rabatkupon fra sin bog, når man har tid og lyst til at bruge den.

Vi valgte at bruge en rabatkupon på restauranten Il Dona i Magstræde, som er en restaurant, der på menukortet har italiensk mad med inspiration fra det nordiske køkken. Og hvilken oplevelse!
Vi bestilte deres corto-menu med 7 retter og tilhørende vinmenu. Jeg fik den vegetariske version og min kæreste fik den med kød.
Det var utrolig lækker mad, virkelig spændende og god vin - flere af vinene var meget anderledes end noget, jeg nogensinde tidligere har prøvet - og det var på den gode måde.
Desuden var betjeningen utrolig kompetent og vidende. Vi gik derfra helt opløftede, mætte og med en lille "skid" på, som kæresten udtrykte det :)

Meget hyggelig og rustik indretning


Ja, så glad bliver man af deres mad, vin og betjening :)

 Jeg forsøgte undervejs at tage billeder af maden, men da jeg ikke ville sidde og være alt for turistet og åbenlyst tage billeder af maden, brugte jeg ikke blitz. Derfor kunne billederne altså ikke rigtig yde maden retfærdighed, så dem må I undvære.

Prøv det, prøv det - kan jeg bare sige!

Senere i dag skal jeg bl.a. lege med hende her, for hun har tilbudt at hjælpe med kunstprojektet. Og jeg glæder mig!

2 kommentarer:

  1. Det er bare den bedste bog. Havde tænkt mig at ønske den i julegave, men glemte det igen...:-) Sikke et hyggeligt sted I var.

    SvarSlet
  2. Ja, det er en rigtig god bog. Købte den til min søster sidste år og måtte altså selv have den i år. Men du kan jo stadig nå at købe den og få masser af gode oplevelser :)
    Og så kan man jo også altid dele lidt ud af kuponerne. Tror min søsters kæreste skal have dem til golfoplevelser :)

    Kh. Maria

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...