tirsdag den 4. januar 2011

Tryk på puder og klap i bagen - er det det samme?

 Nej... det er det dog ikke, selvom det var forskellige behov for at trykke på bløde ting, der blev udlevet igår.
Behovet for at trykke på bløde puder var mit og min søsters. Måske kan man ikke helt kalde det en stor længsel efter det, når man skal have et projekt klar om to uger og stadig mangler en hel del (heriblandt tid). Men man kan jo heller ikke have en udstilling med... ingenting!


Så efter endt arbejdsdag tog vi en tur ud for at købe stof. Vores lille pop art home collection skal nemlig bestå af blandt andet puder, circle scarfs og muleposer.
Så der blev trykt pop art-motiver i lange baner og tænkt, vendt og drejet hvilke stoffer, tryk og farver der passede sammen, alt imens søsteren fyrede godt og grundigt op i brændeovnen, så trykrammerne kunne tørre hurtigt. Det resulterede eftersigende i en temmelig dårlig nattesøvn, da hele huset godt kunne sammenlignes med en sauna ;).


Der blev lavet skitser af de forskellige designs, klippet/revet stof ud og lagt i poser, så jeg i dag kunne holde styr på, hvad der skulle syes sammen med hvad.
Ovenfor til højre ses et par eksempler på forsider til nogle af pudebetrækkene. Jeg tror måske vi skal have applikeret og broderet lidt på. Måske lidt stjerner, korssting, skrift eller hvad vi nu kan finde på for at skabe lidt ekstra tekstur.
De sorte striber, der er sat ind er af noget nappalignende stof. Vi har derfor talt om at bruge det samme som bagside til puderne. Mon ikke det ville give dem en fin kant?

Igår var også første skoledag efter juleferien. Havde frygtet at møde op til en ferie- og mandagskulret 1. klasse, men de artede sig forbløffende godt. Noget tyder på, at det lange seje træk med at vænne de små pus til hverdagen i 1. klasse begynder at bære frugt :).
Dog skulle der også lige uddeles et klap i bagen til mig, da en af drengene løb forbi. Det var alligevel for fristende. Det hænder af og til, selvom jeg har fortalt et par gange, at man ikke må klappe damerne i numsen. De får åbenbart smag for det tidligt(!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...