lørdag den 15. januar 2011

Bli´r det bedre, hvis jeg spiser en hel pose..?

Tjek lige teksten :)

Jeg bød mig selv sådan en pose her, da jeg fik uventede gæster igår.

For nej, jeg havde faktisk ikke lige gjort køkkenet, stuen og badeværelset rent. Og ja, det er s.. nok en måned siden sidst...
Normalt kan en p-tærte også hjælpe lidt på samvittigheden og evnen til at lukke øjnene for skidtet, der hober sig op.
Men en - eller fem, var ligesom ikke nok igår.

Kæresten havde lidt uventet valgt at invitere 3 kollegaer med hjem og spille musik og drikke øl i vores lille 2-værelseslejlighed.
Hmmmpfff!!

Efter endt arbejdsdag og møde, tog jeg altså hjem til musikanterne, hankede op i mig selv, smilede stort til dem, smalltalkede og lod i det hele taget som om, at det var en helt i orden ide de der havde fået med at indtage min hule med øl og instrumenter på en højhellig fredag.

Efter et stykke tid, lister jeg ud på badeværelset for at gøre mig klar til at tage afsted til søsteren og få lidt fredagsfred (hun er også skolelærer, så hun forstår det enorme behov for ro om fredagen).

Og her er det så, at p-tærterne må træde til for at dulme samvittigheden over manglende rengøring.
For badeværelset var absolut ikke sterilt!
Musikanterne, som havde nået at benytte toilettet på det tidspunkt, må have troet, at der også boede en trold, der fældede lange mørke hår, støvede helt vildt, puttede tandpastaklatter i vasken og hadede at se sig selv i spejlet og derfor aldrig pudsede det.
Arrrghhh!! SÅ pinligt, var det, synes jeg. Jeg kan til nøds selv klare at opholde mig i mit eget rod og skidt, men der er altså absolut ikke andre, der må se det.
Så jeg lukkede mig inde på badeværelset i 10 minutter, og så fik den ellers ikke for lidt, i et spinkelt håb om, at musikanterne ikke havde registreret troldehulelooket derude (jeg ved, at der i hvert fald var èn af dem, der ikke havde: min kæreste!).
Færdig med turborengøringen kastede jeg lige et blik ud over det hele, blot for at opdage, at musikanterne også måtte formode, at trolden tilsyneladende også havde lus - for der midt på håndvasken lå der sørme en tættekam!
Ikke fordi det er pinligt at få lus, det er ligesom en tilbagevendende frynsegode hos lærere, men det er alligevel ikke det allerfedeste ligefrem at reklamere med, at man lige har pillet husdyrene ud af sit hår...

Jeg håber, at musikanterne måske var ligeså blinde som min kæreste over for alt skidtet, eller at de virkelig troede, at der boede en trold (og at de ikke fandt ud af, at det var mig)!

Ps! Tror jeg vil være p-tærte-tekstforfatter i mit næste liv, så jeg også kan producere tekster, der dulmer den dårlige samvittighed hos kvinder over manglende rengøring og opfordrer til et større indtag af chokolade og fransk nougat - selvfølgelig uden dårlig samvittighed :)

6 kommentarer:

 1. Ha ha, det er jo genialt. Jeg må hellere studere bagsiden næste gang :)
  Hjemme ligner vores spejl også noget, der er løgn, og toilettet trænger. Jeg ordner det - snart...! Vi skal jo også leve og slappe af.
  Du har helt ret i, at der fredag er et stort behov for ro. Nogle af mine kolleger mener, det er derfor Disney er opfundet ;)
  God søndag.

  SvarSlet
 2. Ja, det var virkelig en skøn og uventet tekst, der var at finde på p-tærte-posen :)
  Og ja, vi skal nemlig også leve og slappe af, så ingen stress med det badeværelse (medmindre du får gæster ;) ).
  Tror dine kolleger har fat i noget der! Mon man også kan bestikke kærester til at holde sig i ro om fredagen med Disney og en pose slik..?!

  Du må også have en dejlig søndag :)

  SvarSlet
 3. Faldt lige over din blog efter anbefaling hos onkel Anne.
  Her ser lækkert ud, så har meldt mig som fast læser:-)
  Ang. manglende rengøring, så kunne min mand have lavet samme nummer! Hvis det kan trøste dig lidt, så er jeg efterhånden af den overbevisning at mænd og hermed deres gæster virkelig ikke ser det.
  Og hvis de gør er de nok ligeglade;-)

  SvarSlet
 4. Hej Linsens
  Tak for de pæne ord :)
  Godt at høre, at jeg ikke står alene, og at gæsterne sikkert ikke ser det ;)
  Jeg har også lige været et smut forbi din fine, fine blog - og her skal jeg da sikkert også læse med fremover og blive inspireret!

  Kh. Maria

  SvarSlet
 5. Tror også mænd er blinde... ihvertfald når det kommer til krøllede tæpper i sofaen, madkrummer på sofabordet, sokker alle andre steder end i vasketøjskurven, tispletter (iiiihhh) på toiletbrættet, på gulvet og ned ad kummen, brødkrummer på køkkengulvet, madrester på køkkenbordet og des lige. Men de er heldigvis ikke blinde når vi har taget kavaler-bh'en på, sat vores hår, smurt læbestift på og iført os vores fine kjoler. Så kan det nok være de har øjne på stilke ;-)

  SvarSlet
 6. Ha, ha, ha Louise - det lyder som om, vi skal tage en whiner over mænd en dag ;) Heldigvis er de jo også skønne, sjove, impulsive og alt mulig andet dejligt.
  Håber vi ses lørdag. Ellers må du hilse din søde mor og sige tillykke (eller - det må du under alle omstændigheder) :)

  Knus

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...