onsdag den 21. september 2011

Award - så er det tid til at opdage nye blogs :)


Jeg har modtaget en award fra bloggen diy-se-her-hvordan. Det er jo altid dejligt at modtage en award, og jeg synes især det er dejligt, når det er en award, der kræver, at man ser sig lidt omkring og finder nye blogs. Tusind tak : ). Med sådan en award følger der nogle regler:

1: Takke og linke tilbage til den person, der tildelte mig awarden.
Tjek!

2: Give den videre til 8 andre bloggere, som jeg har opdaget for nylig. Awardgiveren havde valgt at surfe lidt rundt, så det eksempel har jeg fulgt. Tidskrævende, men dejligt!

De 8 jeg er faldet over er:

1. Superheltemors bekendelser
2: SANSELIGT
3:Herligheder
4:Differentia
5: Rådne Radisser
6:Duddelutte
7:Rebecca
8:NamNam

3: Kontakte de 8 bloggere og fortælle dem om deres pris.
- Det sker snarest.

4: Fortælle 8 ting om mig selv.

1: Dansklæreren i mig rører på sig, når der i awardteksterne står "8" og ikke otte, da tal under 10 skrives med almindelige bogstaver. Jeg har alligevel valgt at bruge selve tallet for overskuelighedens skyld i denne kontekst.

2: Jeg elsker at sove til middag. Måske har jeg egentlig fortalt det før...? Og en god middagslur bliver bedst afsluttet med en skumbanan.Ja, lidt spøjst, men det er altså ofte det, jeg har lyst til, når jeg vågner (heldigvis for mit omfang, findes de sjældent herhjemme;) ).

3: Mit humør er direkte påvirkeligt af blæsevejr. Selvom jeg befinder mig indenfor, kan jeg straks mærke på humøret, om det blæser. Så en tur til Skagen er ikke nødvendigvis lykken for mig.

4: Mine tirsdage er oftest helliget DUM-klub med veninderne, hvor vi spiser god mad og ser De Unge Mødre og Singleliv. En veninde, der er flyttet til Århus, indførte konceptet for et par år siden, da hun var på udveksling i København. Sjovt nok har det vist sig, at det kan lykkes at samle otte veninder næsten hver tirsdag, når bare der er god mad og dårligt fjernsyn :)

5: Jeg har lige købt en bog om Raw food for at udvide mine horisonter lidt (ikke at forveksle med at blive fanatisk). Indtil videre har det været... spændende... Jeg undrer mig i hvert fald gevaldigt over, hvordan man skulle kunne blive helt slank af at spise rawfood, når der er et par deciliter olie i hver ret. Nogen, der tør gøre forsøget helt ud??

6: Jeg har også lige købt noget andet. Nemlig en rejse til Marmaris i Tyrkiet. Ren selvforkælelse oven på alt det med min far. Er der nogle derude, der har erfaringer med dette rejsemål, så hører jeg meget gerne om dem :)

7: Et af mine største idoler er min tandlæge. En lidt ældre dame, der bare kan ALT. Hun har adskillige uddannelser, har udviklet patenterede ting, har sejlerbevis (hedder det det?), har jagttegn, som hun bruger til bl.a. at skyde alligatorer og andre store dyr med, og så er hun altid oprigtig interesseret og lyttende. Et overskudsmenneske af rang!

8: Jeg elsker dyr, hvilket er en af de største grunde til, at jeg gerne vil have et hus. Så kan jeg nemlig få en hund og en kat og....

Til sidst vil jeg lige opfordre til at kigge indenom hos de otte (!) bloggere. Der er lidt af hvert, som er spændende, inspirerende og sjovt :)

2 kommentarer:

 1. Hej Maria.

  Da vi så dette indlæg herhjemme fik vi begge temmeligt dårlig samvittighed..

  Vi modtog, for efterhånden lang tid siden, en award fra dig som vi aldrig fik reageret på. Undskyld – og tusind mange tak for awarden!! Vi fik aldrig sagt tak fordi vi ikke var helt sikre på om vi skulle sende den videre eller ej. Der blev aldrig rigtig truffet en beslutning om det.. så den tavse beslutning blev åbenbart ikke at sende den videre - vi fik i hvert fald aldrig gjort det.

  Men, som sagt, tak for awarden du gav os for længe siden, vi blev meget glade for at modtage den!

  – Charlotte og Jens

  SvarSlet
 2. Hej Charlotte og Jens
  I skal bestemt ikke have dårlig samvittighed. Jeg kender alt til, at den slags smutter!

  Kh Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...