fredag den 23. september 2011

Burn motherf....., burn!Ja, sådan får jeg det altså, når jeg ser sådan et bæst her.Can´t help it, selvom jeg normalt er rimelig fredelig. Heldigvis, så var den død.... Troede jeg. For mens jeg listede af for at vise kæresten, hvad jeg havde hylet en lille smule op om, så var den genopstået. Nu gør jeg det jo lidt i genopstandelseshistorier for tiden, men denne her var slet ikke så positiv.
Hvad bilder den sig ind, at spille død, for derefter at liste af. Er der noget, jeg ikke bryder mig om, så er det at vide, at den findes i MIN stue, men ikke HVOR. Yidrk!

Heldigvis fik jeg lokket kæresten på jagt, og bæstet blev fundet - og dræbt! Sådan. Så ved den til en anden gang, at det ikke kan betale sig at gemme sig!

Ps! Da den blev fundet igen, havde den for alvor foldet sig ud, så benene var pludselig endnu længere, og den så endnu mere frygtindgydende ud. Ja, ja, grin bare, men man har jo hørt historier om edderkopper, der... øhh... måske fik tinitus af pigeskrig??

7 kommentarer:

 1. Jeg har det sådan med mus. Men edderkopper kan jeg sagtens tage i benene og sætte udenfor. Tror det er efter jeg var i Australien, hvor vores små krabater jo er minimini i forhold til :)

  SvarSlet
 2. Adw.......den er for klam! Det er lige så man løfter fødderne fra gulvet mens man læser klam!
  Godt den blev udryddet!

  SvarSlet
 3. Åh gud, kan mærke min puls banke derudaf og har været nødt til at scrolle et godt stykke ned for at få den udenfor mit synsfelt. Den er aldeles skræmmende og urimeligt ækel..

  SvarSlet
 4. Tusind tak for din award, den er jeg rigtig glad for :-) jeg vender tilbage til den lidt senere!

  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 5. Anne: Jeg har det faktisk helt omvendt med mus, efter en barndom på, hvad man nok kan betegne som landet :) Og lige præcis edderkoppernes størrelse i Australien og andre steder er også en af grundene til, at det ikke er top et over mine ønskerejsemål ;)

  Line: Ja, det er lige før man gennem billedet kan høre den trampe, ik´;)?

  Heidi: Jeg undskylder for dit midlertidige forhøjede blodtryk :)

  Mette: Selv tak for en skøn blog, du har dig :)

  SvarSlet
 6. Men edderkopper er jo så nydelige! Syns du har en kjempemorsom og spennende blogg, følger deg :)

  SvarSlet
 7. Bøllemamma: Uhh, jeg synes ikke den var nydelig ;). Velkommen til og tak for de søde ord - dem bliver jeg så glad af :)
  Jeg har lige været et smut indenom din blog og se de fine billeder blandt andet. Så nu følger jeg også dig :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...