fredag den 18. februar 2011

Kunst i børnehøjde, som jeg gerne ville eje, og street art, som jeg gerne ville have lavet

For et par dage siden skrev jeg om det blogprojekt, som min elevgruppe har arbejdet på i skolens aktivitetsuge. På bloggen ligger der nu billeder af alle de fantastiske ting, som eleverne har lavet i løbet af ugen.


 Jeg synes de har fået lavet sådan nogle fine ting, og går nu glad og opløftet på vinterferie :)
Som et lille ekstra plus for ugen, er flere af dem blevet godt og grundigt grebet af bloggeriet, og har med stor entusiasme spurgt, om ikke bloggen kan køre videre med input fra elevrådet og klasserne. Det er da undervisning, der virker så!

3 kommentarer:

 1. Det har været fedt at følge dine elever via bloggen - de har gjort det godt, syns jeg. Jeg får osse helt lyst til at starte noget blog-værk op med mine... Go weekend og vinterferie - du har da vist fortjent den ;-) KH Lisbeth

  SvarSlet
 2. Meget fine værker!! :)
  Dem kan jeg virkelig godt forstå, du er stolt af.

  SvarSlet
 3. Kolorista: Hvor dejligt at høre, at du sådan har fulgt med! Det der bloggeri med elever er rigtig sjovt, så skriv endelig, hvis du får startet noget op med dine elever. Det vil jeg meget gerne se :)
  Jeg glæder mig selv til jeg får muligheden for at få nogle lidt større elever i dansk, så jeg også for alvor kan lave den slags ting.
  Du må også have en dejlig weekend :)

  Kh. Maria

  Louise:
  Ja, de blev så fine. Det er dog ikke mig, der har æren for værkerne, men vores dygtige lærere på "Den kreative skole" - og eleverne selvfølgelig.

  Kh. Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...