fredag den 25. februar 2011

Bang - bang! Jeg synes, at jeg har fortjent den...

Årh, altså! Tissep...mand &%#"+*%&#!!!!! Sådan cirka lød det vist (her i en censureret udgave), da min Fiducia-vase røg på gulvet den anden dag, og to af vaserne smadrede. En ny placering af vaserne, et foldegardin, et uopmærksomt øjeblik... crash, boom, bang!

Normalt kan jeg godt nøjes med at sige et par enkelte grimme ord, og så trække på skuldrene, mens jeg skubber al ærgrelse i baggrunden og tænker "det er jo bare materielle ting", men det var lidt sværere denne gang.
Vasen var nemlig en gave med en ret stor affektionsværdi for mig. Jeg fik den af min familie, da jeg var blevet bachelor. Lige præcis den bacheloreksamen betød rigtig meget, da opgaven var skrevet ovenpå en periode med stress, og i den periode, hvor min far fik konstateret kræft (en helt anden historie, som måske bliver uddybet på et andet tidspunkt). Det var lidt af en kamp at skrive den opgave, da mine tanker hele tiden fløj i tusind andre retninger, og der var større ting i livet,der fyldte.
Men skrevet blev den.
Så for at gøre en kort historie lang... ;) - Ja, så var den vase blevet en slags reminder/symbol for mig om at viljestyrke kan  føre en langt, selvom livet byder på nogle store udfordringer. Og så smadrede den...!
Det er ligesom bare ikke det samme, at købe en ny af samme slags ( i hvert fald ikke lige nu).

Som en slags erstatning har jeg derfor købt denne her vase i dag:


Jeg har luret på den længe. Den står nemlig inde i Workshop Copenhagen, som jeg jo er medlem af, og hvor jeg en gang imellem også har en vagt. Det er en af butikkens dygtige keramikere - Mia-Maria Gravgaard, der har lavet den. Jeg er helt pjattet med hendes ting. Fx laver hun "hæklet porcelæn". Desværre stopper Mia-Maria i butikken til april, så jeg besluttede mig for, at den smadrede Fiducia-vase måtte være anledning til at investere i denne potente pistolvase. Den udstråler da noget power hva´ :)!
Det er altid lidt farligt for økonomien at være på vagt i Workshoppen....

5 kommentarer:

 1. Fuck den er fed! HVAD står sådan en fætter i?

  SvarSlet
 2. Jaaa, den er nemlig skøn :). Den her var på udsalg, så den stod i 450 kr. Alligevel en sjat penge, men jeg kunne ikke lade være...

  SvarSlet
 3. Det er åbenbart ikke altid dårligt at få som fortjent.

  Jowdeet ._.

  SvarSlet
 4. Ihhh jeg elsker den vase - har nemlig også set den i Workshop Cph. Er de på udsalg nu? Så skulle jeg måske lægge vejen forbi på mandag. Og hvor sjovt, at du er medlem af workshoppen! Jeg har jo tidligere reklameret for jeres butik :-)

  SvarSlet
 5. Hvor sjovt Asli, at du også har kigget på vasen - og har reklameret for Workshoppen tidligere!
  Så vidt jeg kunne se, stod der ikke flere af dem derinde. Jeg tror jeg købte den sidste. Udsalget var faktisk slut, men den stod ude bagved, og var ikke kommet ind i butikken igen, så jeg slog til.
  Men hvis du er interesseret i det, kan jeg skaffe dig Mia-Marias mailadresse, så du evt. kan skrive og høre hende, om hun har flere på lager?
  Jeg er forresten stadig igang med at samle sammen til de der gaver til bloglegen (ja, bedre sent end aldrig). Din er delvis på vej, men overvejer også noget, som måske ikke er så nemt at poste. Så når jeg har overblik over det, kunne det måske passe med, at du kunne hente det i butikken en dag jeg var på vagt?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...