mandag den 28. februar 2011

Billednostalgi...

Der florerer en lille "nostalgi"-leg her i blogland for tiden. Blandt andet hos Brilleting. Det er skønt at se andres barndomsbilleder og mindes de glade fattigfirsere, som man selv er vokset op i. Så, da jeg var forbi mine forældre fik jeg også lyst til at dele lidt med jer. Here goes:
 Min mor et par dage før fødslen... Hun er jo nærmest bredere end hun er høj! Det må have været tungt at slæbe rundt på os...
 Den MEGET stolte far. På et tidspunkt kom han til at tabe mig, da han havde os begge to oppe. Jeg satte vist godt og grundigt af. Vores forældre tog selvfølgelig straks på skadestuen, hvor personalet troede det var min far, der var kommet til skade... Jeg havde det fint, men min far græd som pisket!
 Looove i dagplejen!
 Tjek lige den fede gule "bobel" i baggrunden!
 I dagplejen. Helt sikkert i mors hjemmesyede outfit.
 To farlige indianere eller noget til fastelavn. Mors kreation.
 Ja, man kan vist godt se, hvem af os, der var "drengepigen". Jeg ønskede mig skateboards og radiostyrede biler til jul, - min søster fik Barbiesaloner... :)
 Det obligatoriske julebillede - i det obligatoriske hjemmesyede tøj.
Første skoledag. Naboen og den gamle dagplejemor Inga skulle selvfølgelig også se, hvad vi havde fået med hjem :)


Jeg håber, at endnu flere vil vise gamle billeder frem. Det er så sjovt!

3 kommentarer:

 1. Sikke et skønt indlæg!
  Og seje skoletasker :)

  SvarSlet
 2. Årh, ELSKER det! SÅ lækre billeder! Som jeg har skrevet hos nogle af de andre der også leger med, så kan man bare ikke blive andet end glad af sådan en god omgang nostalgi! Jeg genkender flere elementer på dine billeder fra min opvækst, bl.a. de lækre skoletasker på det sidste billede - tror også jeg havde en pink!
  Og så din søster og dig i hhv. barnevogn og kravlegård/tremmeseng - SÅ hyggeligt!!
  Ha' alletiders aften!
  kh. Jane

  SvarSlet
 3. Godt, I kunne lide billederne skønne "damer" :).
  Jeg genkender også ting rundt omkring på billederne fra de andre nostalgi-indlæg - og det er ret morsomt. Fx optræder der en del velour og applikationer... Hvilket der så sjovt nok også gør på mange af blogindlæggene med børnetøj i dag. Skægt at se, hvordan moden går i ring.
  Dejlig dag til jer også :).

  Kh. Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...