tirsdag den 15. februar 2011

Dolly I will always love you

Jubiiii, jeg har fået billetter til koncerten i Forum den 25. august med den evigt skønne Dolly Parton!


Sidst hun gæstede Danmark var det jo en sensation (i min verden i hvert fald), da hun ikke havde besøgt Danmark i noget, der lignede 30 år.
Derfor stod jeg med tømmermænd foran Fona kl. alt for tidligt en lørdag morgen og småfrøs for at være sikker på at få billetter til koncerten. Det lykkedes akkurat, som de sidste i køen, der fik billetter.

Nu har jeg fået billetter igen. Faktisk allerede i dag, selvom salget først åbner i morgen kl. 10.00. Faldt over et link til en hjemmeside, hvor man kunne få et link til at købe billetter i forsalg allerede fra tirsdag kl. 10.00.
Så jeg sad spændt med adrenalinen kørende rundt i kroppen i de sidste 5 minutter af mit frikvarter og klikkede og klikkede på linket indtil det blev aktivt. Måske lettere debilt at sidde og klikke på linket 5 minutter før der står, at det er aktivt... ;)

Men jeg fik dem! Og jeg har faktisk en fin lyserød og pailletbesat Dolly-hat liggende fra sidste koncert... jeps, det var vist stemningen, der kom over mig, så jeg også kunne ligne en glad jubelidiot som alle de andre :)

Er der nogle af jer, der også er lidt pjattede med hende Dolly, og måske skal med til koncerten?

7 kommentarer:

 1. STOOOOOR Dolly fan her også:-) Var også til koncerten sidste gang, men kan desværre ikke den 25 marts i år, øv. Heldige dig:-)

  SvarSlet
 2. Hov, det er jo ikke den 25. marts, men den 25. august - fik skrevet forkert.Så måske har du stadig muligheden?

  SvarSlet
 3. Altså, hvis det kan blive imellem os, så er jeg også ret vild med hende. Sidst hun var her, inviterede jeg min Far med....du ved, sådan en fødseslsdagsgave til ham, men med en bagtanke ;-)

  Men det ville han fame ikke! Han er blevet gammel og sær ;-) Jeg er jo flasket op med Dolly...så ved ikke lige hvad der skete for ham der.

  Nå, men anyways.....jeg ville gerne afsted, men kender altså ikke andre der vil, og at tage afsted alene er alligevel sådan lidt kikset, ing.

  Så er jeg lidt misundelig!

  SvarSlet
 4. June: Det var dog mærkeligt, at din far ikke ville med. Jeg synes da ellers det lyder som den perfekte fødselsdagsgave ;)

  Sidst jeg købte billetter var mine forældre meget ærgerlige over ikke at være blevet informeret, så da der kom ekstra billetter i salg, måtte jeg også købe til dem. Det blev så dagen efter de kom afsted.

  Denne gang informerede jeg dem på forhånd, hvilket så betyder, at de også skal med denne gang - sammen med min søster og jeg...

  Hvis nu det ikke var fordi det var de nummererede sidepladser jeg havde fået, så havde jeg glad inviteret dig afsted sammen med os, for Dolly skal man jo ikke gå glip af, vel? :)

  SvarSlet
 5. ej - det bliver fedt. Godt for dig - syntes du har en fin Blog - så nu har du en til der følger den :)
  kik forbi min blog hvis du en dag får lyst :)

  SvarSlet
 6. Ikke dårligt - det bliver da super.

  Dolly er jo en fantastisk kvinde ;-)

  SvarSlet
 7. Margith: Ja, det bliver skønt. Tak for de pæne ord om bloggen - og velkommen til. Jeg kigger forbi din blog lige om snart :)

  Tina:
  Ja, hun er en fantastisk kvinde - glæder mig også MEGET til koncert med hende :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...