lørdag den 8. oktober 2011

Det var med vilje

En helt bevidst handling var det. Bevæbnet med en pung fyldt med kontanter gik jeg direkte ind i løvens hule- aka Hvalsø Kræmmerhal. Der var ikke det mindste spor af "buyers remorse" at spore hos mig, da jeg gik ud igen. Så skulle det da lige være fordi jeg stadig ikke er helt tilfreds med mine krejler-skills endnu.

 Et styks helt fantastisk farverigt broderi til 15 kr. Jeg tror ikke timelønnen kan svare sig, hvis man selv skulle lave det. Måske skal det blive til en pude, måske til en skøn shopper.

To skønne Wiinblad-platter til 100 kr. i alt.  Jeg har ikke set dem i den firkantede version før, men er helt vild med dem. De har et lidt mere enkelt grafisk udtryk, og jeg er især helt pjattet med den øverste.


En lidt større Wiinblad-platte, så min samling nu består af to stk. - lige nok til at dække fint op til kæresten og mig. Her tror jeg, at jeg, at jeg gjorde et kup. Jeg gav 75 kr. for den, og har set dem hos antikforhandlere på nettet til 250 kr...

 Et enkelt krus til en flad 20´er. Jeg ville egentlig gerne have haft et par stykker mere, men den anden dame, der solgte sådan nogle ville have 100 kr. pr. stk! Selvom jeg ikke er den store krejler, så stod jeg alligevel af ;)
 To små fine træ...dimser? Jeg tænker, at de kan bruges til fingersalt og fingerpeber på bordet.

Sidst men ikke mindst et stooort hæklet tæppe i friske farver. 200 kr. `Amen, altså, de gamle damer tager jo INGENTING for tusind timers arbejde!

Sjovt nok, så er jeg åbenbart bedre til at krejle i Netto end på kræmmermarked... Netto havde nemlig en lækker, lang sort regnfrakke til salg. Den var faktisk næsten pæn, selvom det jo ikke normalt er det regnfrakker praler af. Desværre var den eneste i min størrelse lidt i stykker. Dvs. lynlåsen kunne ikke lynes.  Men så var det, at jeg erindrede noget om, at det vist kunne fikses med en bidetang ved at klemme på skyderen. Derfor spurgte jeg forsigtigt damen i kassen, om jeg fik rabat på jakken, når den var i stykker. Det gjorde jeg- 50 %. Så for to sekunders arbejde med at klemme på skyderen, sparede jeg 150 kr.
Alt i alt har mine vilde indkøb kostet ca. 550 kr. Det er ikke helt skidt, synes jeg :)

11 kommentarer:

 1. SIkke nogle dejlige indkøb :-)

  Wiinblad-kopperne samler jeg selv på. Har set dem engang til 150 kroner... det er jo helt tosset. Godt nok elsker jeg at drikke min kaffe i dem, men så meget er de altså heller ikke værd.

  - Charlotte

  SvarSlet
 2. Det var nogle utrolig gode indkøb du fik halet dig ind der. Er faktisk næsten sikker på at havde jeg også været der, var vi nødsaget til at slås om tingene.. eller værre.. Overbyde!!

  SvarSlet
 3. Hej Charlotte
  Ja, jeg var også temmelig glad, da jeg gik derfra. Men det er nemlig helt tosset, at tage så mange penge for sådan en kop, trods alt!

  Hej Ditte
  He he, det kunne have været skægt... for dig, for jeg er som sagt ikke den store krejler endnu, så du havde sikkert vundet budrunden uden det store besvær ;)

  SvarSlet
 4. Fede fund. Jeg kan også rigtig godt lide den lidt anderledes kantede platte. Den har jeg aldrig set før.

  SvarSlet
 5. Ih jeg sfinder aldrig winblads kopper selvom jeg leder!! hÆldige dig!

  SvarSlet
 6. Sjovt med Bjørn Wiinblad. Min mor har huset fuld af det og hun ved slet ikke hvor trendy hun er :)

  SvarSlet
 7. Hej Heidi.
  Ja, den er lidt sjov, den platte. På en måde lidt mere "moderne", selvom den jo er mindst lige så gammel som dem man typisk ser.

  Hej Provins
  Nu ved du i hvert fald, at du kan få dem til 100 kr stykket i Hvalsø ;). Men det er jo ikke lige så sjovt, når man betaler overpris...

  Hej Perler på snor
  Ja, det syntes jeg også. Det er skønt, når man finder noget godt. Det gør man faktisk altid i Hvalsø, så jeg ved at det er dyrt, når jeg først træder ind ad døren ;)

  Hej diy
  Min mor har faktisk også en masse af de små runde liggende et sted. Men jeg er nu mest vild med de andre varianter. Måske skulle man fortælle mødrene, at de er toptrendy ;)

  SvarSlet
 8. sikke nogen fine ting du har købt, skønt med alt det wiinblad og det hæklede tæppe er bare skønt!:)

  SvarSlet
 9. Sikke noget frækt stramajbroderi du har gaflet dig. Og de der Wiinbladsager. mmmmm. De er bare så fine :-)

  Kram fra Louise

  SvarSlet
 10. Hej Marolle
  Ja, jeg gik vist liiidt i Wiinblad-mode ;). Det hæklede tæppe er allerede taget i brug. Det er nemlig også dejligt lunt om fødderne :)

  Søde Louise
  Stramaj er det nye sort ;) Du har også sådan et fint wiinblad-askebæger/skål ikke?

  Knus fra Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...