fredag den 7. oktober 2011

Gaver og glimmerbegejstring


Ihh, nu kommer der gaver til mig - igen. Dette superfine armbånd fra Kira med bloggen Regnbuens Mekka er den anden gave, jeg har modtaget i Craft it forward-legen. Tusind tak Kira - det er skønt, og jeg glæder mig til at have det på :)

 Ikke nok med, at jeg har fået en gave i dag, så er det også weekend. Og guderne skal vide, at den er tiltrængt (!). Det er benhårdt arbejde at komme tilbage på arbejde efter min fars død. Hold nu fast, der er meget, der skal samles op på. Elever der lige skal finde ud af at "mor-Maria" er tilbage og sætter retningen, og mine tre nye tjanser som designlærer, sprogvejleder og teamkoordinator, der skal løbes igang og samles op på. Det er dejligt at være igang, men jeg hylder også middagsluren som en anden gud lige pt.

Her til aften er jeg derfor taget hjem til min mor for bare at slappe af. Der er nemlig ikke noget bedre end ens egen mor, når man er lidt brugt :). Ovenikøbet har hun to søde katte, som med deres spinderi danner det perfekte akkompagnement til mine højlydte gab ;)
Midt i al det andet arbejde, har jeg dog nået at få hæklet dette lille tørklæde færdigt. Det skulle egentlig have været til mig selv, men da min ene niece så, hvad jeg var igang med- og at det inkluderede masser af glimmergarn, ja så kunne jeg godt se, at det nok ikke blev til mig. Hvem kan stå for en 6-årigs store brune øjne, der er fulde af glimmerbegejstring? Ikke mig :)

7 kommentarer:

 1. God helg Maria! Så koselig at du skal hygge deg med din mor. Det er viktig å vere sammen, ha tid til å puste ut og bare vere. Og sjalet, det var superfint. Gladsjal:)

  SvarSlet
 2. Superflot armbånd og tørklæde! Og superflot blog, jeg melder mig med det samme som fast læser og glæder mig til at følge med herinde :-)

  SvarSlet
 3. Tak I lige måde, Line Katrin. Gladsjal - sjovt udtryk, men det er da dét det er :) Jeg skriver til dig senere :)

  Hej Karina. Tak skal du have :) Jeg glæder mig også til at følge dig :)

  SvarSlet
 4. Hvad med en 29-årigs glimmerbegejstrede brune øjne ;-) Tihihihi

  SvarSlet
 5. Louise: Der er tænkt på den 29-åriges glimmerbegejstrede, brune øjne :) Men så vidt jeg husker, så skulle det være glimmer med måde, ikke sandt? Du må komme hjem til mig og hækle efter ferien. Jeg prøver desperat at finde ud af at læse opskrifter... indtil jeg finder en, der kan lære mig det.

  Knus

  SvarSlet
 6. Er så vilde med de tørklæder dér... :)

  SvarSlet
 7. Hej Marianne
  Jeg troede, at du måske også kunne hækle (hvis det altså er Marianne fra Roskilde?) :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...