tirsdag den 11. oktober 2011

Næste gang en telefonsælger ringer...

Så vil jeg ikke sidde helt forvirret med telefonen i hånden og kigge på den, mens jeg spekulerer som en gal på, hvad det nu var jeg ville gøre. Nej, jeg vil tage telefonen, sige "Du har ringet til Maria G. Inc.. Du er nu nummer to i køen", hvorefter jeg vil skråle "You´re the devil in disguise!!!!" med min egen lidet skønne sangstemme, blot for at vende tilbage med et "Du er nu nummer ellevtusindsyvhundredeogtretten i køen".

Hvis jeg altså tør...

En bekendt spørger altid avissælgerne, om avisen er god at tørre sig bagi med. (Fniiis). Jeg synes i bund og grund, at man skal behandle telefonsælgerne pænt. Det er jo bare et job, de passer, og jeg har også selv prøvet at sidde som sælger engang. 
Men det kunne nu være sjovt!

4 kommentarer:

 1. Fantastisk plan, det syns jeg du burde teste og så fortelle oss hva som skjedde :)

  SvarSlet
 2. Haha!! I Norge pleier de å ringe midt i middagen. Det kan være irriterende, men jeg legger bare på telefonen jeg da *shame on me*. Koselig å se spor etter deg inne hos meg! Ha en fin dag! Britney rocks!

  SvarSlet
 3. Lige pt. er de da også helt umanerlig aktive ...
  Ja, det er deres job, og hvis de bare ville starte med det de egentlig ringer for, men alle deres ord, ord, ord, inden de kommer til sagen, kan gøre mig helt desperat.
  Jeg overvejer også et "super svar"

  SvarSlet
 4. Hej Bøllemamma
  Jeg lader høre fra mig, hvis det lykkes mig :) De ringede faktisk også igår, men der var jeg i Tivoli, så kunne ikke tage telefonen. Ærgerligt!

  Hej Karianne
  Ja, de ringer også altid omkring aftensmadstid her. Så er de sikre på at fange folk. Kan godt forstå du lægger på, selvom det jo ikke er så sjovt for sælgerne ;)
  Du må også have en dejlig dag :)

  Hej Pia
  Jeg tror at det er Green Peace, der ihærdigt ringer pt, hvis det er dem med et 88-nummer, der også prøver hos dig?
  Ja, hvis de bare kom til sagen! Glæder mig til at høre, hvis du finder et super svar :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...