onsdag den 5. oktober 2011

Så er det snart jul...

Julen kommer altid bag på mig. Pludselig er der tusindvis af fine boligblade og blogindlæg med skønne overskudsprojekter, man kan give sig i kast med. I år vil jeg nå dem.


Sidste år nåede jeg vist kun disse (og lidt flere i samme stil) og selvfølgelig det famøse Hornsleth aka ""Twinsleth"-bord.
Kræmmerhusene var et forholdsvis nemt lille projekt, hvor jeg kunne bruge nogle af alle mine skindrester. De er syet af kvartcirkler,som er syet "vrang mod vrang" på symaskinen. Kantebåndet har jeg snydt lidt med, for jeg opdagede, at det var temmelig nemt at sætte det fast med stoflim langs kanten, og så blot give det en lille stikning ved samlingen. Hanken er lige foldet og syet på maskinen og også syet fast til kanten med et par sting.
Jeg synes de blev ret fine og fik lidt mere kant end almindelig julepynt :)

I år vil jeg lave hjemmelavet snaps, vaniljekranse, brændte mandler, julepynt og, og og... Hvis jeg går igang nu, er jeg sikker på, at jeg kan nå det hele, og måske føle mig lidt boligbladsoverskudsagtig i år ;)

Jeg har desuden været inde og lure på gode pakkekalenderidéer hos hende her, som har maaange gode idéer.  Det kunne være så skønt at give søsteren lidt godt at stå op til hver dag i december.

Hvad vil I gerne nå i år?


Ps! Gode idéer til hjemmelavede pakkekalendergaver til voksne modtages med kyshånd :)6 kommentarer:

 1. Jeg har det som dig-vil gerne nå nogle ting i år, men samtidig må jeg på forhånd erkende at jeg nok ikke når ALT det jeg ønsker...
  Af projekter har jeg bl.a. tænkt mig at sy Santa Sacks (til julegaver), sy en holder til julekort, lave julekort, bage og MEGET andet...

  SvarSlet
 2. Åh, det er jeg slet ikke nået til at tænke på endnu.. Jeg plejer ellers allerede nu at begynde at svælge i alle mine gamle juletillæg og -blade/-bøger, men er lidt presset i år, så det må blive lidt senere.. Hvis jeg kan finde listen fra sidste år, kan jeg sikkert bare genbruge den, for jeg plejer vist sjældent at nå til bunds i dem :o)

  SvarSlet
 3. Fie: Det er nok meget godt at erkende, at man ikke når det hele. Men jeg ønsker stadig ;) Lyder hyggeligt med Santa Sacks og julekort!

  Heidi: He he, ja måske skulle jeg også bare finde listen fra sidste år ;)

  SvarSlet
 4. Ej hvor er de super fine... hold da op.

  Tror jeg prøve at nå og bage jule småkager i år... det er ikke lykkes endnu...pinligt:)

  SvarSlet
 5. Sikke nogle smarte kræmmerhuse. De vil klæde enhvert hjem til jul...

  SvarSlet
 6. Tak Sanne :) Ja, julesmåkager når jeg heller aldrig. Sidste år snød jeg af samme grund, og købte sådan en pølse med dej til brunkager. Bare for at føle mig lidt huslig... ;)

  Tak Henny :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...