mandag den 7. marts 2011

Svensk idyl og skrot gør sjælen godt...

Man kan faktisk godt spise elglorte! Ja, det er så en af de ting, som man kan få oplyst, når man opholder sig på en svensk ødegård med familien og en nysgerrig kæreste, der kan finde ud af alt via sin iPhone. Så... hvis man nogensinde skulle løbe tør for mad i de svenske skove, er tippet hermed videregivet.

En anden ting man kan med sin iPhone, er at lege med foto-app's:


Min nye favorit-app' til at lege med billeder på iphonen hedder "Instagram".
Min nye favorit-weekendbeskæftigelse kunne sagtens være ødegårdsophold med familien :)

5 kommentarer:

 1. Lækre fotos :-) Men stakkels Amazon! Jeg får helt ondt i hjertet af den lækre bil, der står der som skrot...

  SvarSlet
 2. Se det var jo nyttig information. Minder mig om programmet Man vs Wild hvor Bear Grylls spiste elefantlort yummy.... Har det de der fede apps til Ipone kameraet - kunne næsten finde på at købe en Iphone kun pga. det ;-)Knus

  SvarSlet
 3. Og juhu for en mere der har mixpod på bloggen ;-) Fed sang.......

  SvarSlet
 4. Asli: Tak. Jeg var også temmelig betaget af al den skønhed, der stod der i forfald, men på sin egen måde var smuk i konteksten (de stod ude midt i en skov). Men, selvfølgelig må det skære dig lidt i hjertet, når du selv har et pragteksemplar af en Amazon :).
  Tina: man bliver afhængig af sin iPhone ;) Kan dog kun anbefale den, hvis du er til gadgets og fotos. Mix pod- idéen har jeg snuppet direkte fra din blog. Så og hørte den, da jeg var forbi den anden dag, og syntes det var så hyggeligt med lidt musik til - så tak for inspirationen :)
  Kh. Maria

  SvarSlet
 5. Tak for tippet. Den er hermed hentet. Og så gratis endda. We like :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...