torsdag den 3. marts 2011

Bli´r man nogensinde gammel nok?

Her til aften har jeg gået en tur på Roskilde Havn med en kop kaffe og søsteren. Turen endte ved Roskilde Domkirke. Et ufatteligt imponerende bygningsværk, der passede til de tanker om det ufattelige, der skulle vendes og fordøjes.Tidligere i dag læste jeg et meget rørende indlæg fra Biaw omkring hendes mor, som ville være blevet 65 i dag, og som hun stadig savnede. Et indlæg om gode minder, men også sorg. Et indlæg, som jeg endnu ikke har kunnet skrive den helt rigtige kommentar til, da det rørte mig så dybt, og ramte ned i al den frygt, jeg sidder med nu.
Frygten for at miste en forælder, og frygten for den sorg, som jeg skal igennem ligesom Biaw.

Min far har kræft, og det overlever han ikke. Svarene der kom på prøverne i dag, viste at det havde bredt sig. Men de vil give ham kemo igen. Han kan stadig tåle det uden at blive dårlig, hvilket jo er en god ting. Men hvor længe kan han det. Hvor længe kan de holde det nogenlunde i skak. Og kan jeg nå at blive gammel nok til at kunne klare at miste en forælder?
Jeg havde engang en forestilling om, at det blev man nok gammel nok til en dag... Men jeg tror ikke jeg bliver det, uanset hvor gammel jeg bliver!

7 kommentarer:

 1. Åh, det gør mig ondt for dig, at din far er syg. At miste sine forældre bliver man nok aldrig nogensinde gammel nok til.

  SvarSlet
 2. Nej, det må jeg nok også erkende. Men jeg håber, at jeg er gammel nok til at komme igennem det på en god måde...

  SvarSlet
 3. Kæreste Maria... Du behøver ikke kommentere på mit indlæg. Jeg har sendt dig en mail.
  Kram,

  SvarSlet
 4. Kære Maria
  Jeg tror, at svaret på dit spørgsmål kort og godt er nej! Det bliver man aldrig gammel nok til. Det gør mig ondt at høre om din far, hvor er det uretfærdigt!

  SvarSlet
 5. Kære Bigitte og Asli
  Tak for jeres søde kommentarer :)
  Birgitte - oså mange tak for mail, jeg har en masse ord, der skal i den mail, som jeg skriver til dig imorgen, når jeg er kommet hjem fra Sverige, hvor jeg er nu.
  Kh. Maria

  SvarSlet
 6. Har selv gjort mig præcis de samme tanker og er kommet frem til at nej, man bli´r aldrig gammel nok. Min far har også kræft, så jeg ved hvor mange bange tanker, man gør sig. Stort kram til dig fra Kristine

  SvarSlet
 7. Kære Kristine
  Jeg er rigtig ked af at høre, at du også står i samme situation. Det er bare noget rigtigt... møg, og hvor ville det være rart at kunne flygte fra, men sådan er det desværre ikke.
  Jeg sender også et stort kram i din retning!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...