torsdag den 10. marts 2011

Findes der mon en skabshelgen?

Hvis der gør, så tror jeg helt bestemt at det er en hun, og at hun snart slår sig permanent ned hos os.Det er nu anden gang inden for et år, at et af vores vægskabe har revet sig løs fra væggen og væltet ud over det hele og smadret. Sidste gang var det det med alle mine studiebøger.
Ja, det er ikke ligefrem nipsting, som vi kunne have fået i hovedet, hvis vi havde stået lige foran!
Skabshelgenen MÅ være en hun, der med moderlig opmærksomhed beskytter de handymænd, der uanset evner gerne selv vil sætte deres skabe op, således at hverken de eller deres uforvarende kærester er hjemme, når skabet eller væggen giver op. Skabshelgenen VED hvor meget det betyder for mændene selv at sætte skabene op, så hun lader dem gøre det, og sørger blot for at mindske skaden, når den indtræffer.Ikke desto mindre, måtte vi alligevel have sådan en her, da oprydningen var overstået igår aftes. Pyhhhh.... Tak for liv og lemmer skabshelgen ;)
... Og så kan jeg altså heller ikke lade være med at spekulere over, hvad naboerne må have tænkt - det må have givet et gigantisk brag (lidt fascinerende på "vi sprænger ting i luften, så det larmer-myth busters-måden)!

8 kommentarer:

 1. Av, av ja ta en drink mens i stadig har glas, for det ser da ikke ud til at i har flere tallerkner :-(

  SvarSlet
 2. Ha ha, det er rigtigt Linsens :). Vi er nemlig pt. indehavere af flere glas end tallerkener...

  SvarSlet
 3. Hold da kælderdør, Maria! Sikke et held, at ingen stod nedenunder skabet. Æv med servicen dog :-S

  SvarSlet
 4. Shit hvor vildt. Måske I skulle prøve med en reol næste gang i stedet for skabet. Godt der ikke skete jer noget.

  SvarSlet
 5. Jøsses dog! Jeg kan stadig huske braget, da vores reol på den anden side af væggen til soveværelset faldt ned midt om natten... Chokbrag!
  Nu er den remonteret og med et lille ben under midten..
  Håber ikke der er mere, der styrter ned hos jer.

  SvarSlet
 6. Asli: Ja, jeg følte mig trods alt også temmelig heldig. Skidt, pyt med servicen, det er det mindste - og jeg har heldigvis ikke en meget dyr samling af muselmalet eller Bing og Grøndal ;)

  Vibeke: Jeg har også overvejet en reol, men de er bare så pokkers svære at få til at stå på køkkenbordet (det skulle være det eneste sted, der var plads). Nu spekulerer jeg i to mindre skabe i stedet, så belastningen ikke er så stor.

  Heidi: Det var også noget i den stil, som jeg udbrød for mig selv, da jeg fik øje på det!

  Louise: Kan lige forestille mig, hvor brat I må have vågnet, da det skete. Jeg var faktisk også hjemme, men bare i et andet rum, da den forrige reol styrtede ned. Troede jo nærmest, at det var en væg, der væltede. Og så må det have været endnu vildere denne gang med alt det glas der smadrede + de to store glaslåger, som skabet var udstyret med. Der var sågar fløjet glasskår helt ud på badeværelset, i gangen og i soveværelset :-S. Det lyder som en meget fornuftig løsning med et støtteben til reolen :)

  SvarSlet
 7. Du har ret, man tror nærmest, huset vælter.
  Jeg blev så forskrækket, at jeg begyndte at græde! Troede der var nogen der skød inde i stuen...
  Ja tænk et brag med glas, porcelæn, låger og det hele... :S
  I finder sikkert glasskår i et stykke tid.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...