fredag den 10. juni 2011

Lidt for teen eller bare smart og frisk?

Hvad siger I stilbevidste blogkvinder? Kan man godt tillade sig at ønske sig det her ur, når man fylder 28 år om snart, og er lærer? Jeg er lidt forelsket i det :)

11 kommentarer:

 1. Vil ikke ligefrem kalde mig selv en stilbevidst blogger... Meeen. jeg syntes uret er virkelig smart og dejlig farverigt.

  Og desuden så har jeg en veninde på 25, der har et. hun er dog ikke lærer. Kan ikke forestille mig at det at være lærer, skulle kunne trække ned på sådan et farverigt og lækkert ur.

  KØB DET!

  SvarSlet
 2. Man skal vel have en vis alder for at vide hvad det er :-)
  Jeg skal nok også frabe mig at blive kaldt stilbevidst, men det skal ikke fraholde mig fra at sige;
  På ønskesedlen med den!
  Det kan give en god anledning til at tage en snak med ungerne om, at der ikke altid har været ramasjang around the clock!
  Så hvis nogen synes du er for "smart", så er det bare et pædagogiskredskab :-))

  SvarSlet
 3. Altså - jeg er 35, og kunne uden problemer finde på - ikke bare at ønske mig det men - at købe det til mig selv! Hvor er det bare fint! Men jeg er jo så også bare tosset med farver, og tror på at man kan slippe afsted med det meste hvis man bare kører den gennemførte stil!
  :-D
  Ha' en lækker dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 4. Det kan du absolutt ønske deg. Kul! Når har du bursdag? God helg Maria!

  SvarSlet
 5. Smart, helt klart! Min kollega på 53 - og hun er stilbevidst & lærer (dog ikke blogger) har det osse - jeg er MEGET misundelig! Syns det er cool på den helt rigtige måde... KH Lisbeth

  SvarSlet
 6. Ditte, du har helt ret. Det er nok ikke et problem det med at være lærer - i forhold til uret. Jeg tænker bare altid over det, når jeg ser smarte ting i de butikker, som mine elever potentielt kunne gå i. Vil jo nødigt være en voksen kopi af dem ;)

  Anette: Ja, det er rigtigt, at man nok skal have en vis alder for at vide, hvad det er. Det havde jeg slet ikke tænkt på! :) Og mine unger i 1. klasse er ved at lære om klokken for tiden - nu kan de så også lære lidt om tid - og ventetid på tv-udsendelser ;)

  Jane, det er en glad og dejlig indstilling - den tager jeg til mig :) Du må også have en dejlig aften!

  Line Katrin: Efter kommentarerne på dette indlæg, har jeg også skrevet det på ønskesedlen og vist det til kæresten: "Se,se, se! ".Jeg har fødselsdag den 16. juli, så der er lidt tid endnu, men jeg er så dårlig til at finde på ønsker, så jeg er begyndt at notere dem løbende, når jeg kommer forbi noget fint, som jeg godt kunne tænke mig. Også rigtig skøn aften til dig :)

  Lisbeth: Hvis din kollega på 53 kan, så kan jeg også! Jeg går selv og er lidt misundelig på et rigtig fint og enkelt ur, som min søster har, men det kan jeg jo ikke ønske mig uden at vi bliver alt for tvillingeagtige. Så jeg holder mig til det her, så.

  Kh. Maria

  SvarSlet
 7. Syntes sagtens du kan ønske dig det!
  - det er jo blevet lidt af et "klassisk" ikon!, derfor kan du sagtens bære det, uden det bliver teen-agtigt :)

  SvarSlet
 8. http://www.kalejdoskopshop.dk/nextime-armbands-ur-dame.html <-- Jeg har det i den her model, og synes det er superfedt! :)
  Jeg er 20 og læser til ergoterapeut, men synes nu ikke det gør fra eller til, hvor gammel man er ;)

  - Anne

  SvarSlet
 9. Det er nok rigtigt Julie. Det er jo efterhånden blevet et "klassisk" ikon :) Ønske, ønske, ønske...

  Anne: Orv, det er jo næsten endnu finere, det du har. Jeg skal vist lige ændre lidt i linket på min ønskeseddel :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...