onsdag den 8. juni 2011

At gå efter det man ønsker sig eller at have spidse albuer...?

Det har været en spøjs dag i dag. Sådan en dag, der har udviklet sig på en helt anden måde, end det jeg havde forestillet mig. Vi har haft fagfordeling på min skole.  Jeg har fået meget af det, som jeg ønskede mig, og så har jeg også fået noget, som jeg ikke havde forventet. Men jeg tror nu nok, at det skal blive godt.
Det er første gang, at jeg har været med til fagfordelingen, og det har været en hel lille kunstart at liste rundt og lure lidt på, hvordan man nu skulle gribe det an på dette sted, hvor jeg er ansat.

Jeg har dristet mig til at ønske nogle timer, som jeg godt ved, at andre sidder på, og ønsker at beholde. Jeg har godt fornemmet, at det skal man være forsigtig med,men jeg har alligevel taget chancen. Det er normalt ikke min natur sådan at vade ind over folks enemærker, så det har krævet en del spekuleren og vurderen.
Men jeg vil gerne bruge alle mine kompetencer. Og jeg har linjefag,der giver mig kompetencer til at læse de timer, som jeg har ønsket. Faktisk er jeg den eneste på skolen med det linjefag.
Jeg ved endnu ikke, om jeg får mine ønsker opfyldt. Og nu sidder jeg og spekulerer på, om jeg har trådt nogen over tæerne. På den anden side, så skal jeg måske også øve mig i at gøre lidt mere, som jeg har gjort i dag - at gå efter det, som jeg ønsker mig?
Men, uhhh, jeg vil jo nødigt være hende med rundsaven på albuerne....

Sidst, men ikke mindst, så undrer jeg mig over,om blogger driver gæk med mig i dag? Jeg har fået omkring 200 hits i dag, og jeg plejer at få et sted mellem 30 og 70. Er der vrøvl med statistikken, eller har jeg gjort mig bemærket på en eller anden særligt heldig eller uheldig måde i dag? Er det allerede rygtedes, at jeg som det eneste menneske i verden faktisk er ved at udvikle rigtige, fysiske rundsave på albuerne?
Måske er det den der give away jeg har, men der er så vidt jeg kan se ikke flere, der har tilmeldt sig siden igår...
Nå, nu ikke mere spekuleren.
God nat og sov rigtig godt blogland :)

7 kommentarer:

 1. Jeg syntes klart du skal gå efter hvad du vil.. De der føler de "ejer" den plads, burde være rummelige nok til også at give andre lidt af det. Come on. De trænger jo sikkert også til at prøve noget nyt.

  SvarSlet
 2. Jeg har også fået nogle skyhøje bloggerstatistik-tal, så det må være blogger, der ikke helt funker.
  Og ang. det andet, så skal du selvfølgelig gå efter det, du ønsker dig, men selvfølgelig uden at trampe andre mennesker over tæerne.

  SvarSlet
 3. Nogle gange må man kæmpe for hvad man vil ha'
  Jeg har lært at man ikke får alt, bare ved at smile og se sød ud, nogle gange må man være en
  "bitch"
  Hilsen "den søde bitch"

  SvarSlet
 4. Ja, det er noget mærkeligt noget med den der fagfordeling.
  Jeg er ansat som vikar i en andens skema, så jeg har ingen indflydelse haft, what so ever, på mine timer til næste år.
  Er spændt på at se hvad det ender med for mig!
  Og glæder mig til at høre om hvad det ender med for dig ;-)

  SvarSlet
 5. Ditte: He he, det har du måske ret i ;) Nu må vi se, om der er plads, men det håber jeg.

  Anne: Tænkte nok, at det var blogger. Det andet virkede også temmelig mystisk. Jeg forsøger at træde varsomt, men bestemt :)

  Moster Pips:Det har du helt ret i. Det er også derfor, at jeg har dristet mig til at byde ind på de timer, da jeg fandt ud af, at der nok ikke var nogen, der bare kom og tilbød mig dem... :)

  Anne Lotte: Vores har været endnu mere speciel i år, da den netop først gik igang i onsdags. Det lyder meget spændende med dit skema- det glæder jeg mig også til at høre om. Tænk, hvis du fx fik al klassens tid på hele skolen ;) Det kunne egentlig være ret sjovt sådan at byde ind på - for sjov!

  SvarSlet
 6. Samme hos meg - masse hits.

  Bare lurt å gjøre mer ut av kompetanse og sprenge grenser. Lykke til!! Og god helg!!

  SvarSlet
 7. Haha ja, 24 lektioner med klassens tid.
  Det vil jeg foreslå dem til næste år.
  Mit skema er blevet godt.
  Har mistet en klasse, men ellers er det hele fortsætterfag, så det er super.
  Jeg er jo vikar for en anden, som har stået for fagfordelingen, og hun har ønsket DSA timer. Spændende. Dem skal jeg så have...
  Glæder mig til at se hvad jeg kan få ud af dem...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...