torsdag den 30. december 2010

Færdige coasters og lidt nytårsinspiration
De tidligere omtalte coasters til at stille glas og flasker på blev færdige igår. Det var lidt sværere end først antaget, og kostede da også lige en lille luns finger (en lille en...), da fingeren kom lidt for tæt på båndsliberen (av, altså).

På de øverste billeder ses det færdige resultat (desværre med lidt dårligt lys, da der jo ikke er meget af det her i december måned). 

De nederste billeder viser et eksemplar, der har fået narvsværte (blandet med lidt vand) og et eksemplar med narvsværte og lak.

Det var rigtig hyggeligt at være en tur i sløjdlokalet, og overvejer nu, om jeg skal gøre mig gode venner med min skoles sløjdlærere, så jeg kan smutte derned efter endt arbejdsdag og lave lidt træsløjd. Det virker meget meditativt, - når man altså undlader at slibe fingre også!

Inspireret af Aslis indlæg om nytårsborddækning kommer her et par billeder fra den årlige julefrokost med veninderne. Søsteren og jeg skulle dække bord, men opdagede aftenen før, at der ikke var nogle rene duge i huset til det ene bord, der skulle have dug på. Så hvad gør et par kreative søstre, der har drukket et par glas rødvin? Ja, de kigger sig omkring i malerværelset og beslutter at det ene bord da skal være et "Hornsleth"-bord i "Twinsleth"-stil :). En vældig sjov parafrase i øjeblikket.Der blev malet... og malet... og lakeret, og et par julekugler fik sig også lige en tur. Selve borddækningen skulle også matche, så selvfølgelig blev servietterne dekoreret med "twinsleth" med posca-tuscher, og alle ved bordet fik selvfølgelig et bordkort (manillamærker), med navnet "Hornsleth" påskrevet (nogle husker måske kunstprojektet, hvor mange i en afrikansk landsby tog navneet Hornsleth mod at få en ged i betaling?).

Nu skal det siges, at det ikke er et projekt, der kan laves på en time, men måske kan det tjene som inspiration til, hvad man kan gøre med sit gamle udtjente (plettede) spisebord?

Rigtig godt nytår herfra :)

3 kommentarer:

 1. Ha ha I har da humor :) og er impulsive, FANTASTISK bord!
  Jeg synes dine coasters er blevet ret så fine !

  SvarSlet
 2. Fedt fedt fedt, Maria! Virkelig sejt og modigt med det bord! jo vildere - jo bedre :)

  SvarSlet
 3. Tak Heidi og Gowry. Ja, vi havde det også vældig skægt med at male og være vilde og "kunstneragtige" :)
  Blev egentlig også ret tilfreds med coasterne - de var den luns finger værd!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...