søndag den 17. juli 2011

Hvor heldig har man lige lov at være?

Solen skinnede igår, og det var min skyld. Og min mors. Og min søsters. Vi havde nemlig fødselsdag alle tre. Og da vi havde inviteret 55 mennesker (lidt sent, så det blev kun til 30 gæster), så var det da et held, at vi havde været så gode i løbet af året, at ugens eneste solskinsdag var igår, så vi kunne sidde udenfor.
Ikke nok med, at vi blev begavet med godt vejr, så blev jeg også begavet med noget, som jeg VIRKELIG ikke havde forventet at få, men som jeg blev fuldstændig fantastisk glad for at få...


Et spejlreflekskamera!!! Ja, sgu. Kæresten havde slået sig sammen med sin far,mor,mormor og morfar... og ja, så fik jeg sådan et. Helt vildt! Jeg er jo trods alt ikke blevet 30 år endnu ;)

 Og så væltede det ellers ind med fine gaver. Bl.a. denne skønne lædertaske fra søsteren, importeret direkte fra Venedig.
 Og endelig fik jeg tid til at bruge noget af alt det fine kagepynt fra Dr. Oetker, som jeg fik i min goodiebag, da jeg var til blogtræf for en måneds tid siden. I kan tro, at kagerne vakte lykke, og damerne især var meget imponerede over, at man kunne få så fin pynt i "dagligvarehandelen" :)
 Min søde søster selvfølgelig med en ordentlig lysmanchet-hårpynt i håret ;)
 Nabodrengene (til mine forældre) var forbi, og nød i fulde drag at lege med min og søsterens kæreste (altså vi har én hver...).
 Der blev skudt med æblekanon. Et sikkert hit hos nabodrengene, når vores kærester er med os ude at besøge vores forældre.
 Resultatet af 3 fødselarer, der aldrig tror, at der er mad nok, blev at vi havde lavet mad til omkring 70 mennesker, selvom der kun kom 30... Jeg tror aldrig at vi lærer det!

Alt i alt en utrolig dejlig dag med solskin, højt humør og gode gaver. Det er nok ikke nogen stor overraskelse, at jeg glæder mig som et lille barn til at rende rundt og lege med især den ene af gaverne :)

5 kommentarer:

 1. TILLYKKE! Og fedt med kamera. Det er jeg sikker på, at du bliver mega glad for!

  SvarSlet
 2. TakAnne :) Ja, jeg er allerede megaglad for det. Glæder mig vildt til at kunne putte sådan rigtig fine billeder på bloggen! Håber også, at du har modtaget din illustration, og er glad for den :)

  SvarSlet
 3. Ja det har jeg. Gjorde det dagen inden jeg skulle på ferie. Tak!

  SvarSlet
 4. Herligt :) Håber du har haft en god ferie!

  SvarSlet
 5. Jeg er i gang med ferie, og nyder det. Selv om savnet til Rasmus er der!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...