søndag den 24. juli 2011

Award = mulighed for at støde på nye og spændende blogs :)

Blog-awards betragter jeg som en rigtig god mulighed for at finde nye og interessante blogs at følge. Har jeg tid, kigger jeg altid indenfor hos de nævnte bloggere, og bliver ofte inspireret og begejstret.
Line med bloggen Linsens projekter har været så sød at give mig en award, som jeg gerne modtager og sender videre.

Reglerne er:

Man skal linke til den, som man har modtaget awarden af
Man skal sende awarden videre til fem andre bloggere, der har mindre end 100 faste læsere
Man skal svare på fem spørgsmål.

Og de fem spørgsmål kommer her:

1: Hvorfor begyndte jeg at blogge:
Jeg søger engang imellem på DIY´s til inspiration, og her har jeg nogle gange kommet forbi nogle blogs, uden at det rigtig var gået op for mig, hvad det der bloggeri handlede om. Men en dag brugte jeg lidt længere tid på en af de blogs jeg stødte på. Jeg tror det var Lis´ blog, og det gik op for mig, at det jo var en fantastisk mulighed for at dele sine egne projekter, arkivere projekterne som en slags online dagbog og for at få feedback og finde yderligere inspiration dagligt. Jeg havde i lang tid haft en facebookgruppe med billeder af mine ting, men her var muligheden for at dele sine kreative sysler lidt mere målrettet.

2: Hvilke blogs følger du:
Jeg følger blogs, der giver stof til eftertanke. Det kan både være kreative blogs og de lidt mere filosofiske af slagsens. Jeg synes det er rigtig rart, når de blogs jeg følger også har personlige (og indimellem) private emner, der gør, at man kommer til "at kende" bloggeren bag på en anden måde.

3: Favoritfarver:
Jeg er helt solgt i petroleumsblå, og har været det siden dengang jeg på Columbineskolen skulle sy en jakke og faldt over noget skønt uld i denne farve. Jakken blev aldrig færdig, men begejstringen for farven holdt ved. Derudover er gul og orange også favoritter for tiden.

4: Favoritfilm:
Jeg er faktisk ikke sådan en, der ser så mange film. Jeg føler, at jeg nok burde, men det er sjældent mig at sidde stille i så lang tid. Jeg vil meget hellere lave et eller andet kreativt. Så jeg må nok holde mig til at nævne "Das Leben der Anderen", som en film, der virkelig har gjort indtryk og "Pretty Woman" som en film, man ikke kan se for mange gange ;)

5:Hvilke lande vil du gerne besøge:
USA står højt på listen, men en tur med den Transibiriske jernbane ville også være helt fantastisk. Jeg forestiller mig, at det kunne være en rigtig interessant udfordring at være "bundet" i en togvogn gennem så lang tid, og køre forbi så meget natur og så mange steder, som man ellers aldrig ville se.

De fem bloggere, som jeg sender awarden videre til, er plukket lidt tilfældigt fra min blogroll, men har det til fælles, at de har mindre end 100 faste læsere, og så er de en god blanding af både kreativitet og stof til eftertanke.  Jeg vil starte med den seneste opdagelse:

Rumfang - En overflod af kreativitet!

Hjemme hos Xenia - Inspirerende madblog med masser af gode opskrifter- heriblandt en del vegetariske.

Haar og Haar  "Salg af aflagte vintagefund og skriblerier om live i Casa Haar"

Gentagelser og fornyelser - Velskrevne hverdagsoplevelser,observationer og tanker

Denne side op  En for mig nyopdaget blog (efter junis blogtræf)  med god inspiration

2 kommentarer:

  1. Tusind tusind tak fordi du vælger at linke til en lille blogger som mig :) Er helt sikkert med på ideen...så opdagede jeg jo også lige din fine blog og har straks meldt mig som fast læser :)

    SvarSlet
  2. Det er mig der takker for at have opdaget din blog :) Jeg håber virkelig, at der er flere, der kigger indenom hos dig. Du har så mange fine ting!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...