onsdag den 23. maj 2012

Pinterestuge dag 2

Det skulle ikke være det store besvær for mig at forfalde til kun at udføre Pinterest-idéer fra mit "Food and drink"-board. Men nu er det her jo ikke en madblog alene, så jeg har taget mig lidt sammen i dag, og har fokuseret på det, som jo var udgangspunktet for denne blog - nemlig det der håndarbejde.
Igen i dag har jeg valgt et projekt, hvor belønningen ikke lå langt ude i fremtiden, men stadig gav god tilfredsstillelse i forhold til arbejdsindsatsen.
Jeg valgte at lave  hæklede armbånd som disse:
Armbåndene på billedet er ikke mine (lyset var for dårligt til at tage gode billeder i, da jeg for lidt siden kom hjem fra fagfordeling og venindebesøg). Billedet er lånt her, hvor du også kan se, hvordan man laver armbåndene.

Jeg kunne snildt nå at lave et par stykker under dagens oplæg til fagfordeling, så for en garvet hækler, tror jeg, at sådan et armbånd tager ca. 10-15 min. - og dét er jo lige til at holde ud!

Varianten jeg har pinnet til Pinterest er jo superfin med de to farver. For mig er det ikke helt lykkedes at kombinere med to farver endnu, da jeg på en eller anden måde får hæklet det på vrangen, når jeg skifter farve (ja, det er nok den tætteste forklaring jeg kommer på, hvad der sker). Nå, men jeg må øve lidt på mine hækleskills, så jeg også kan få tofarvede armbånd.
Det bedste ved de her armbånd er, at de er billige i materialer, nemme at lave og så er de temmelig fine - hele tre gode ting på én gang!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...