tirsdag den 22. maj 2012

Min Pinterest-uge

Det der bloggeri.... Øhhhemmm... Det er vist gået temmelig meget i stå her. Så for at motivere mig selv lidt, har jeg givet mig selv en lille opgave; Jeg skal i denne uge udføre mindst én af de ting, som jeg har pinnet/repinnet på Pinterest om dagen.
Jeg håber, at det får sat gang i bloggeriet, energien og kreativiteten hos mig igen :) Jeg lagde faktisk ud igår.  Og for lige at toppe motivationen, så startede jeg med mit "Food and drink"-board - så jeg var sikker på en helt konkret belønning!
Hvem har ikke siddet og savlet over de her, hvis de er faldet over dem på deres vej gennem Pinterest? :

Ved du ikke lige, hvad det er, så kan jeg beskrive det med et ord: himmelsk!  Det er nemlig Oreo-chokolade- uhhm. uhhhm. uhmmm.
Det bedste af det hele var, at det var super nemt at lave; hvid chokolade vandbad, hak oreos, bland, køl - nyd!
Vil du have en lidt mere udførlig instruktion, så kig her.


4 kommentarer:

 1. Jubii du er tilbage - Mums det ser lækkert ud dit chokolade :)
  Ih altså, jeg har stadig ikke fundet ud af hvad pinterest er og hvordan man bruger det... Kan du mon blogge om de fede ting ved pinterest for så kan jeg måske også blive hooked?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor herligt ligefrem med et jubii :) Så er det jo helt skønt at være tilbage!
   Jo, jeg kunne godt blogge om det, men det ved jeg, at der allerede er en del, der har gjort rigtig godt, så jeg synes fx at du skulle kigge forbi hos Karlsons Kludeskab, og se om du kan finde lidt der. Og så kan jeg jo nok heller ikke lade være med at komme med lidt begejstrede udbrud, mens jeg finder på ting og sager at lave i denne uge ;)
   Nå ja, så kan du jo også lige kigge på min Pinterest-profil (klik på linket til højre) og få en fornemmelse af de uanede mængder af skønne ting, man kan blive inspireret til derinde.

   Slet
 2. Dejligt med et pip fra dig :0) Det lyder som en sjov ide med at rent faktisk føre nogle af pinterest ideerne ud i virkeligheden.. Det drømmer jeg også om, men indtil videre ser det lidt sløjt ud med det..
  Jeg er ikke så' n helt oppe at køre over Oreos normalt, men den der chokolade ser da svinsk lækker ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. :) Ja, det er som om, at man godt kan blive lidt fanget i bare at pinne og pinne derudaf uden rigtig at få brugt idéerne. Men nu skal det være slut! Mht. Oreos, har jeg egentlig også syntes, at det var en kende opreklameret. Meeen... når man putter det i slik og kager og andet, der indeholder endnu mere fedt end selve Oreoen, SÅ er det godt :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...