søndag den 4. marts 2012

Optimalt frustreret


Det er det sted, man gerne skulle være, når man er i flow i læringsprocesser. Her i weekenden har jeg nok til tider været lidt mere end optimalt frustreret. Men ikke mere, end at jeg kunne klare det. Jeg har nemlig været på photoshopkursus hosRikke Roger Reif. Rikke arbejder selv med at lave skønne kunstværker i Photoshop, og er noget af en haj til det.

Heldigvis deler hun også sin kunnen med os andre dødelige analfabeter udi Photoshop. Og heldigvis havde min søde søster inviteret mig med på et af Rikkes kurser i Århus i denne weekend.

I kan tro, at der er blevet arbejdet igennem, bandet og svovlet og jublet, når det endelig lykkedes at få styr på et redskab. En helt igennem optimalt frustrerende og lærerig weekend har det været - især fordi Rikke er rigtig tålmodig og god til at lære fra sig.

Der er mange ting at holde styr på, og der er meget, der skal trænes nu. Jeg startede helt fra scratch (havde end ikke prøvet at åbne programmet før), så når jeg kigger på alle lagene i mine billeder, kan jeg trods alt se, at frustrationen må have været givtig. Jeg glæder mig til at nørde videre :)

2 kommentarer:

 1. Var faktisk slet ikke klar over at du ikke tidligere havde arbejdet med Photoshop.

  Men så må du faktisk være den fødte photoshopnørd :-)

  Du fik jo lavet nogle super lækre billeder.

  KH
  Rikke

  SvarSlet
 2. Årh, du er sød Rikke. Jeg mener jo, at jeg trods alt fangede noget på grund af den meget dygtige underviser :).
  Kh Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...