lørdag den 25. februar 2012

Tilbage med en gris


Min blogpause har mildt sagt været lidt længere end tilsigtet. Men der er sket så meget, så jeg ikke har kunnet finde ro til at blogge. Rigtig gode og spændende ting er der sket, som jeg alligevel har tvivlet på var spændende nok til at blogge om. Men nu skal det alligevel være, for jeg vil ikke af med min blog ;)
Så jeg er altså tilbage - med en gris! Ja, for det er det seneste kreative, jeg har fået lavet, - og et billede skal der jo til. Jeg skal nok også fortælle, om alt det der har taget min tid. Efter grisen.


Ja, det er en af de "sure grise", altså sådan en fra Angry Birds. Kæresten er jo også lærer, og skal holde bazar med sin klasse. Her vil de lave en IRL-version af Angry Birds med slangebøsser og hæklede grise og fugle. Som JEG skal levere. Mig, der ikke kan hækle noget, der har en form... Eller - det kan jeg så nu. Tak Youtube :)!

Nok om grisen, og tilbage til det spændende....
Jeg har købt et hus! Jeg har godt nok splejset om det med min kæreste, da det jo var lidt af en udskrivning ;).
1. juli skulle vi gerne stå med nøglerne til et skønt hus i Roskilde, i et dejligt kvarter, godt 3 huse fra hvor min tvillingesøster bor. Lidt vildt. Det var slet ikke rigtig meningen. Vi skulle bare ud og sondere terrænet og se, hvad man nu kunne få for den pose penge, som banken turde låne os. Så vi tog en søndag med åbent hus for alle pengene, og skulle til sidst liiige se det hus, der lå på søsterens vej - bare for sjov. Og så var vi solgte. Det var huset også en uge efter - til os! Jeg tør ikke rigtig lægge billederne af huset ind her (hvis nu nogen skulle komme efter mig med ophavsret og sådan), men linket til ejendomsmægleren er her, hvis man er nysgerrig: HUSET :)

Det giver nok sig selv, at Pinterest nu er min bedste ven, og at det myldrer i mit hovede med ideer til indretning. Jeg glæder mig!
Derudover har jeg haft travlt sammen med søsteren med at få vores kreative serigrafiworkshops op at køre, så der nu er plottet nogle kursusdage i kalenderen i foråret.
Jeg glæder mig også til at komme lidt rundt i blogland igen, nu hvor jeg føler, at jeg er landet lidt ovenpå vinterens tunge mørke og spændende nye ting.
Hav en dejlig lørdag derude :)8 kommentarer:

 1. Stort tillykke med det virkelig fine hus og velkommen tilbage :-)

  Det er ret stort det med at købe og flytte i hus. Det var det ihvertfald for os, og er det egentlig stadig her et par år efter. Jeg glæder mig til at følge med i processen, hvis du kommer til at dele lidt af det her på bloggen.

  - Charlotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Charlotte :)
   Ja, det er alligevel en stor ting. Så skylder man pludselig rigtig mange penge væk, og er næsten mere sat, end når man er gift - for man kan ikke bare lige sådan rende fra et hus til et par millioner, uden at det har konsekvenser.
   Du kan tro, at jeg kommer til at dele en masse her på bloggen!

   Slet
 2. Tillykke med huskøbet, og rart at du er tilbage på bloggen:-)

  /Rebecca

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rebecca :). Det er også meget godt at være tilbage. Der sker jo så meget hele tiden, som man kan blive inspireret af.

   Slet
 3. Tillykke med det fine hus - det er meget motiverende, at det er ens eget hus man skal indrette :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Annette :). Uh, jamen jeg er næsten lige motiveret, uanset om det er mit eget eller andres jeg skal indrette - jeg eeelsker det!

   Slet
 4. lækkert lækkert hus. Stor tillykke. Jyden

  SvarSlet
 5. Tillykke med huset.
  Var lige inde og lure billeder hos ejendomsmægleren; er du gal det er fedt.
  Bliver spændende når du selv skal indrette det.
  Jeg har ikke fulgt med herinde længe, men jeg kan forstå at din far er død.
  Det gør mig ondt at høre.
  Kram fra Anne Lotte

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...