fredag den 5. august 2011

Adieu Van Gogh med kaffe og copycat-kunst!

Plakatkunst og print har vist lidt af en renæssance for tiden. Plakatkunst a la print af fx  malere som Monet og Van Gogh er vist at betragte som"so last season". Men dermed ikke sagt, at det ikke kan komme til ære og værdighed igen...
I søsterens hus stod der, da de overtog det, en af de famøse Van Gogh-plakater (jeps, den med cafeen!). Af uransaglige årsager var den endnu ikke endt på genbrugsstationen, så den fik lov at få et lille make-over:
Virker billedet bekendt, så skyldes det, at vi (søsteren og jeg) har tyvstjålet idéen fra Maggie Kempinska,som fik fremvist et af sine billeder i et boligblad for nylig. Det kostede lidt dyrt, som kunst nu gør, så hvorfor ikke eftergøre det selv? Vi brugte billeder fra fine tyske magasiner, gavepapir, papir fra Rie Elise Larsen, silkepapir, udprint fra The graphics fairy acrylmaling,limstifter og laklim og til sidst en lak til at fixere det. Det tog et par timer og et par kander kaffe- og var drønhyggeligt :) Nu hænger det på atelier-toilettet hos søsteren og gør ethvert toiletbesøg lidt mere festligt.


Og da vi nu var igang, legede vi lidt videre med collagerne. Jo, der er plads til forbedring, men det har nu været sjovt at være kreativ på andre måder end de sædvanlige.

3 kommentarer:

 1. Jeg holder så meget af at se når du/I udfolder jeres kreativitet!

  SvarSlet
 2. Fine billeder, ja, tiden løber stærkt når man sidder med papir og lim ...

  SvarSlet
 3. Anne: Jeg holder så meget af din begejstring, og at du altid er så sød til at lægge en kommentar :). Jeg drømte forresten om dig den anden dag. Du havde sendt mig en sms, men jeg nåede desværre ikke at læse den, før jeg vågnede ;)

  Pia: Tak :). Ja, det er dejligt, når man bliver helt optaget :)

  KH. Maria

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...